Secret book onthulling

Een hele tijd geleden mocht ik een geheim boek lezen voor de uitgever! Ik weet eindelijk de titel van het boek!

Het meisje in de rode jas!!!

image

De cover is mooi en geheimzinnig, maar zeker appart! Ik had de cover me heel anders voor gesteld maar toch vind ik hem wel wat hebben!!!

Het is een verhaal vol emoties, zoektochten en taboe. Je leest het boek met een ruk uit, je verslind hem als het ware!

Voor het lezen

Voordat ik begon met lezen heb ik nog even de flaptekst van het boek “zusje” gelezen om te kijken waar dat boek over ging. Ik heb het document gedownload en toen begon ik met lezen (met wat koetjesrepen die me gezelschap hielden) Ik weet niet waar het boek over ga dus ik laat me verrassen!

Tijdens het lezen

Tijdens het lezen kwam ik al snel tot de conclusie dat dit een van de beste thrillers is die ik gelezen heb! Het boek houd me stevig in zijn greep en wilt me niet meer loslaten.

Bijna bij het einde aangekomen, ik heb het boek opzij gelegd omdat ik het niet nu al wil weten! Ik ben een paar uur later verder gegaan en owww wat ik genoten.

Conclusie

Ik geef dit boek ☆☆☆☆☆, omdat het een boek is dat je niet weg kunt leggen. De ontknoping was spannend door de tijd die tussen de gebeurtenissen zat. Ik zat met de gedachte van: “Zal het ooit nog goed komen?”.

Het verhaal houdt me bezig, ik kan niet stoppen met denken aan het verhaal omdat het een verhaal van nu is. Het zou jou net zo goed kunnem gebeuren en geloof me, ik zou het niet kunnen laten rusten en verder leven zoals een van de hoofdpersonen.

Wat ik nog meer heerlijk vond aan het boek? Het verhaal word door 2 personen verteld, maar door de goede koppeling merk je er niks van en is het juist fijn om van 2 kanten te zien! Je zou het verhaal niet kunnen lezen zonder een van de hoofdpersonen. Je hebt allebei hun verhalen nodig!

Dit boek hoort zeker in mijn top 10 thuis!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *