Versplinterd ~ Dani Atkins

image

Specificaties

● Nederlands
● 304 pagina’s
● De Fontein Romans & Spanning

Beschrijving

Wat als je de kans krijgt om je leven over te doen?

Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Nu ziet ze de vriendengroep weer voor het eerst bij de bruiloft van haar ex Matt en zijn verloofde Cathy.
Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog… Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn.

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar het boek doordat het een spannend maar toch romantisch verhaal. Ik ben benieuwd naar hoe ze het verhaal geboeid houd en of de spanning wel hoog genoeg is! Ik ben dol op spanning, maar bij romantische verhalen vind ik het vaak te laag, dus ik ben benieuwd en begin vol goede moed!

Tijdens het lezen

Het is een boek dat je geboeid houd vanaf de eerste bladzijdes! Je voelt de spanning en word nieuwsgierig naar wat ze allemaal nog meer gaat doen. Ze is een echte vrouw vol power!

De gebeurtenissen zijn vaak ook onverwachts en door het verrassingseffect kijk je al uit naar het volgende wat er gaat gebeuren!

Conclusie

Dit is een boek die je niet weg kan leggen nadat je de eerste bladzijdes verslonden hebt!

Je wilt alleen maar weten hoe het verder gaat.
Het einde was is mooi dat ik me in moest houden om niet in tranen uit te barsten! Het boek liet me gewoon huilen!  Ookal vocht ik er tegen, het achtervolgde me dagen.

Dit boek krijgt daarom ook ☆☆☆☆! Een echte aanrader!

( lees het eerste stukje hier via bol.com! Klik op inkijkexemplaar)

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Versplinterd ~ Dani Atkins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *