Legion – Film recensie

1002004013343667

Specificaties

Beschrijving

In een afgelegen truckersrestaurant wordt het lot van de wereld bepaald. De legers van het kwaad hebben zich verzameld. Een groep mensen wordt onbewust gerekruteerd en bewapend door de aartsengel Michaël. Hun missie: Bescherm een serveerster en haar heilige, ongeboren kind tegen het gewetenloze, bloeddorstige, duivelse legioen.

Legion_Wallpapers_CHARLIE_1600x1200

Mening

Een film die me erg aanspreekt door de hoeveelheid actie die word beloofd. Ik hoop dat er net zo veel actie in komt als dat ze zeggen!

Een gevecht om een baby die nog niet geboren is, als hij geboren word is er hoop om te overleven! Er is een nadeel, de duivels willen hem hebben zodat ze hem kunnen offeren. Offeren zodat ze aan de ultieme macht kunnen komen!!! Zal het de demonen lukken om de mens uit te roeien en de macht te grijpen samen met de duivel of vechten de mensen toch terug?

legion_posters

De film vind ik persoolijk niet heel spectaculair, ik heb mijn schrik momenten gehad. Het moment dat vooral de eerste aanval kwam, die ook in de trailer te zien is. Verder vond ik het niet veel actie hebben. De actie blijft laag, de personages en scene’s zijn voorspelbaar waardoor ik de film maar ☆☆  1/2 ster ga geven.

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Legion – Film recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *