The hateful eight – film recensie

Nu in de bioscoop!!

Hatefuleight

Specificaties

  • Engels
  • 168 minuten
  • actie/ western

trailer

Beschrijving

The Hateful Eight vertelt het verhaal van acht gevaarlijke premiejagers ten tijden van de Burgeroorlog in het winterse Wyoming.

Door een sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, met alle gevolgen van dien.

De cast bestaat uit onder anderen Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt Russell, Demián Bichir, Michael Madsen, Bruce Dern, Walton Goggins en Jennifer Jason Leigh.

Het is de achtste film van Quentin Tarantino, die eerder verantwoordelijk was voor box office successen als Kill Bill, Inglorious Bastards en Django Unchained.

43008842_73214_Still_5_s-high

Mening

De trailer voorspelt veel goeds! Ik ben zeker benieuwd naar de film en hoop dat de actie hoog blijft liggen. Het is een film over het oude westen waarbij ze in een storm vast komen te zitten, maar kan iedereen met elkaar opschieten? Zeker nu er vele moordenaars in een huis zitten!

Ik ben gaan kijken naar de film, maar het begin duurt al veel te lang. Ze zoemen in op het kruis van Jezus en dat lijkt al zo een 5 minuten te duren!! Dat is al veel te lang voor een close up. Het enigste wat je ziet is dat de kruis steeds zichtbaarder word en er een man op een wagen aan komt.

De “Nigger”(zo noemen ze dat heel de tijd, heel vervelend) is voor hun al een slechte man en dan niet eens vanwege zijn beroep als moordenaar in opdracht, maar vanwege zijn afkomst. Het is een film over het oude westen, maar ik zie het niet voor me dat het zo ging, aangezien er meer getinte mensen waren.

43008842_73212_Still_7_s-high

Het is een film vol ruzie, haat en uitdagingen. Soms word er nog wel eens een kogel afgeschoten of worden er klappen uitgedeeld. Er zit een vrouw tussen die gezocht word en een paar mannen proberen haar te bevrijden, maar ze hadden maar 1 man verwacht en niet 3.

Deze film krijgt ☆, omdat ik het een film vond die echt niet interessant was. Ik viel halverwege al bijna in slaap en moest mijn best doen om wakker te blijven. Ik heb de film wel gevolgd, maar veel vond ik er niet aan. Het was alleen het moment afwachten tot ze een voor een dood gingen. Kijken wie er over blijft en kijken wat ze allemaal doen. Ik heb een keer heel hard gelachen, maar dat was meer om iets te doen.

43008842_73209_Still_1_s-high

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “The hateful eight – film recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *