film recensie : Bonbini Holland

Nu in de bioscoop!

bonbiniholland1

Specificaties

  • Nederlands
  • 88 minuten
  • Comedy

trailer

Beschrijving

Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet.

Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt ingewikkeld als Robertico verliefd wordt op Noëlla…

Zal hij zijn zwendel voortzetten of zal hij zijn hart volgen en voor het eerst in zijn leven eerlijk zijn? Bon Bini Holland is een onbeskoft grappige komedie van regisseur Jelle de Jonge met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat.

BonBini_Holland_Stills_01

Mening

Robertico is een zakenman, hij regelt een verblijf voor mensen, maar hij vergeet soms 1 ding! Dat de huizen niet van hem zijn en dat hij op moet letten dat de mensen echt weg zijn! Hij word ontdekt, bedreigd en gaat op weg naar Nederland om onder te duiken! Hij gaat werken voor fc kip en gaat inwonen bij tante Judeska!

Hij komt op allemaal wegen terecht. Hij leert pingping kennen en gaat voor hem werken, hij leert de mensen van fc kip kennen en gaat lachend door het leven.

Hij ontmoet Ken Maduro die zakenman is en blijkbaar ook de vader van het meisje is! Hij gaat hem oplichten, maar komt dat wel goed? Zal hij het redden om niet de waarheid te spreken en het meisje te laten vallen?

Bon-Bini-Holland-Trailer1-570x245

Een film die leuk is om te kijken met vrienden of familie, niet met kleine kinderen vanwege het taalgebruik! Het is een film vol humor, actie en gevaar.

Ik heb nog nooit zo erg gelachen tijdens een film! Ik kwam gewoon niet meer bij van het lachen door de vele grappen die er zijn! Deze film verdient dus zeker de ☆☆☆☆☆. Een echte aanrader als je een keer goed wilt lachen!

jandino

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “film recensie : Bonbini Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *