Duizend stukjes van jou

Ik wil graag de leesclub van fantasy wereld bedanken voor de kans op de deelname. Ga zeker vaker mee doen met deze geweldige club!

naamloos

Specificaties

  • Nederlands
  • 336 bladzijdes
  • HarperCollins Young Adult

Beschrijving

De ouders van Marguerite Caine zijn beroemde baanbrekende wetenschappers. Hun laatste uitvinding? De Vuurvogel, een apparaatje waarmee je tussen verschillende dimensies kunt reizen en het lichaam kunt overnemen van je andere ik in een parallel universum. Het klinkt als sciencefiction, maar voor Marguerite is het realiteit. Helemaal wanneer haar vader wordt vermoord en de moordenaar – de briljante onderzoeksassistent Paul – naar een andere dimensie vlucht. Ze twijfelt geen moment en gaat achter hem aan…

In de dimensies waarin ze terechtkomt – futuristisch Londen, keizerlijk Rusland, een wereld die grotendeels onder water staat – komt ze verschillende versies tegen van Paul en gaat ze steeds sterker in zijn onschuld geloven. Stukje bij beetje ontdekt ze dat de waarheid over haar vaders dood beangstigender is dan ze ooit had kunnen denken…

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar het boek, omdat ik altijd dol ben op andere dimensies en verhalen met de strijd tegen de regering. Hoe bewijs je je onschuld en hoe krijg je mensen achter je? Wat is de reden van de dood van de wetenschapper en tegelijk haar vader? Ze gaat zelf op onderzoek uit, maar is de waarheid te hard en te moeilijk om te ontdekken?

Ik ben vooral benieuwd naar wat ze allemaal tegen komt! Zal ze het redden en alles te weten komen wat ze wilt? Ik begin snel aan het boek om het te ontdekken!!!

Tijdens het lezen

Een boek die je snel in het verhaal trekt en je niet meer los laat vanaf het moment dat je er ingekomen bent. Een reis door vele dementies die je vertellen hoe het ook kan en wat er anders kan zijn door veranderingen door de omgeving of keuzes.

Een verhaal vol liefde, spanning en genot. Kan je het verschil zien tussen een persoon die je kent en de persoon uit een andere dementies met dezelfde trekken? Een verhaal vol mysteries, achtervolgingen en ontdekkingen.

Voor wie zou jij gaan? De brede, gespierde en knappe Paul of de uitdagende, losbandige en afgetrainde Theo? De gevoelige of bad boy jongen?

Ik ben team Paul en jullie?

Conclusie

Een boek die het geld zeker waard is! Je wilt het boek binnen een zucht uitlezen en in de dimenties kruipen die er zijn. Het leukste vind ik de verschillen in de dimenties en tijd. Van de toekomst tot het  verleden. De ontdekkingen die worden gedaan zijn onvoorspelbaar!

Het boek krijgt zeker een plekje in de top 5 boeken die ik ooit gelezen heb met liefde en spanning in de hoofdrol!

De verdiende ☆☆☆☆☆ + sterren! Een boek die je echt gelezen moet hebben ook als je niks met de liefde hebt!

Hebben jullie dit boek al gelezen? En ook zo verliefd als ik? <3

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Duizend stukjes van jou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.