TTT- #InsideOutBookTag

 

Ik wil Kwante in wonderland bedanken voor deze tag! Ik heb de tekst aangepast naar mijn mening!

Deze tag is gebaseerd op 1 van de laatste Disney-Pixar films Inside Out.
De film gaat over 5 karakters, die de basisemoties (verdriet, vreugde, woede, angst en afkeer)
in het hoofd van een klein meisje vertegenwoordigen. In deze tag moet je dus voor elke emotie één boek kiezen.

sadness

Meteen maar beginnen met het verdrietigste karakter uit de film, een boek dat me echt heel verdrietig maakte was wel Ma van Hugo Borst. Het is heftig om te lezen wat voor verschrikkelijke ziekte alzheimer is, maar gelukkig kwamen er ook hele mooie en zuivere momenten langs!

joy

Een boek waarvan ik een glimlach van oor tot oor krijg…

Er zijn vele boeken die me opvrolijken, maar dwaaleiland heeft hele grappige stukjes waardoor ik ging lachen! Het boek gaf me een blik op de toekomst en een beeld van hoe mijn kinderen er uit zouden kunnen zien al hoop ik dan wel dat ze beter luisteren!!

anger

Een boek dat me kwaad maakt… dat is zeker weten godinnen test, omdat het allereerst een geweldige serie is, maar Kate voelt zich verplicht om zichzelf op te offeren en denkt niet aan zichzelf! Is ze echt zo weinig waard dat ze zichzelf zo snel en erg prijsgeeft? ik was best wel boos daardoor!

fear

Een boek dat me angst bracht… Het jachseizoen gaf me angst voor het onbekende. Door het vele geweld en raadsels heb ik heel erg veel zitten denken van hoe machteloos we eigenlijk zijn en wie we wel en niet kunnen vertrouwen!

 

disgust

Hmm afgunst voel ik niet echt bij één van mijn boeken dus ik ga maar voor schim en schaduw, omdat Alina zulke gave avonturen mee maakt en een super mooie en knappe jongens om zich heen heeft!! Ik snap echt niet hoe ze zich niet kan laten afleiden door hun want ik zou steeds zitten kwijlen!

Ik daag de volgende mensen uit om de tag ook nog te doen!!

Selene van selene japan

Danielle van Danielle’s boekenhoek

Gabe van gabiewabie

Vanessa van mijn brein is een boekenkast

Anja van follow me move

 

Wil je er ook tussen staan volgende keer? Reageer dan dat je er ook bij wilt 🙂

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “TTT- #InsideOutBookTag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.