Meylena ~ Latoya Meuris

Als eerste wil ik Latoya bedanken voor deze eer en kans om als een van de eerste haar boek te mogen lezen!

image

( Deze foto heb ik gevonden op de auteurspagina van Latoya )

Specificaties

● Nederlands
● 250 pagina’s
● Ebook

Beschrijving

Men noemt haar een heks. Meylena is er min of meer aan gewend geraakt. Toch frustreren de mensen in het dorp haar en blijft ze liever verborgen in haar huisje diep in het bos. Iedereen vindt haar vreemd en eng en misschien zelfs gevaarlijk. Iedereen behalve Riley. Hij gelooft niet dat Meylena een heks is en al helemaal niet dat zij iets slechts in de zin heeft. Totdat hij haar beter leert kennen en erachter komt dat er wel degelijke bepaalde dingen achter haar schuilgaan die zijn eigen fantasie te boven gaan. Dingen die wel eens heel verkeerd uit kunnen pakken. 

Voor het lezen

Ik weet dat het boek gaat over een andere wereld en dat het over een heks gaat die opzoek is naar hulp.  Ik ben benieuwd hoe het verhaal geschreven is en waar het verhaal precies over gaat! Het voelt als een blind date, spannend en opwindend!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest vloeiend weg. Het begint lekker soepel en krijgt veel diepte waardoor je het verhaal gelijk goed begrijpt. Het wordt tot in de puntjes uitgelegd waardoor je niet met overbodige vragen blijft zitten!  Dat is voor mij zeker al een pluspunt!

Het verhaal heeft veel spanning en het is mooi hoe ze de geschiedenis en het heden heeft kunnen verwerken tot 1 vaste lijn. Je raakt niet in de war van het nu en toen!

image

Conclusie

Het verhaal leest zoals ik al zei heerlijk weg! Hoe dichter je bij de helft komt, hoe nieuwsgieriger je wordt! Je wilt weten wat ze met haar magie kan bereiken en wat ze allemaal gaat doen met de macht die ze wilt krijgen en of ze het krijgt.

Ze is vroeger heel erg gekweld en dat gaat nu dagelijks nog door! Ze moet zich afzonderen om er niet aan onderdoor te gaan en dat is eigenlijk best zielig! De mensen zijn hard, zeker voor mensen die zich anders gedragen en kleden en dat laat dit verhaal goed zien!

image

(Bron : instagram – insta superheld)

Geheime boodschap

Voor mij zit in dit verhaal een geheime boodschap : ” Laat je niet tegen houden door anderen als je tevreden bent met jezelf!”.

Ik zie de boodschap door de dingen die ze moet doormaken ongeacht het feit dat ze mensen heeft gebruikt om het te bereiken en bloed heeft laten vloeien. Mensen zijn bang voor je als ze zich tegen je keren!

Dit boek krijgt zeker de ☆☆☆☆ 1/2 ster, omdat het verhaal je er in trekt en je vast houd tot je er door heen bent!
Waarvoor niet 5? Ik hoopte meer diepgang te krijgen in het leven van Meylena en die kwam jammer genoeg niet diep genoeg. Had graag meer van haar verleden gezien! Maar al bij al een echte bestseller! 

Het verhaal heeft de magie van Harry Potter, maar de scheiding van een nieuwe verse dimensie ♡

Ik kan absoluut niet wachten tot deel 2!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Meylena ~ Latoya Meuris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.