Valentijnsdag?

Vandaag is het 14 februari, de dag van de liefde! Een dag vol liefde en romantiek.

Valentijnsdag: nodig of niet? 

Maar dan vraag ik me af, is het alleen vandaag de dag van de liefde? Mijn antwoord is nee! Elke dag moet een dag vol liefde zijn! Liefde voor de mensen om je heen,  familie, vrienden of je vriend/vriendin. Het is belachelijk dat er een dag is met liefde. Het is commerciële gedoe.

Toch is valentijnsdag een leuke dag. Er hangt liefde in de lucht, net iets meer dan normaal en je verrast elkaar met iets leuks, iets kleins!

Voor de single mensen onder ons is het altijd verschrikkelijk!  Alle social media staat vol met rozen, sieraden en cadeaus en wat doe jij? Op je kamer zitten, omdat je geen zin hebt om de deur uit te gaan en binnen iedere 10 meter verliefde stellen te zien!

Ik heb een andere mooie aanpak! Ik pak een heerlijk boek! Een spannende bloederige thriller meestal. Ik heb zin in misdaad zodat niet heel de wereld uit rozen bestaat!

Ik zet wat leuke boekjes op een rij! 

image

Eleanor & park :
Ik heb veel goeds gehoord over het boek! Een boek vol avontuur en plezier, iets wat altijd leuk is om te lezen en vooral als je iets luchtigs wil.

image

Alice in zombieland:
De serie bestaat uit deze 3 delen en zijn reuze spannend! Je bent benieuwd naar wat er gaat gebeuren en het geeft Alice een hele andere kijk op de wereld

image

Fallen serie :

Een serie vol verboden en onaangrijpbare liefde. Een leuke serie om te lezen als je liefde als onderwerp wilt!

Deze box heb ik gewonnen bij Tomorrowland’s books.

image

Speel met vuur:

Een boek vol liefde, muziek en spanning!  De muziek laat je dingen doen die je onbewust niet wil! Wat doe je?

image

Chinouk Thijssen :

Hij is van mij en blindelings.  Beide boeken zijn geschreven door de Rotterdamse Chinouk. Schrijven is een hobby waar ze van geniet en dat is zeker terug te lezen! Beide boeken lezen heerlijk weg! Blindelings heb ik al gelezen en hij is van mij ligt klaar :).

image

In seizoenen:

De eerste roman van Judith, die hiervoor 10 spannende thrillers heeft geschreven! Een boek dat vele goede recensies heeft gekregen ondanks het feit dat het pas 2 weken geleden uit gekomen is! Een boek dat je roept.

Toch wil ik iedereen nog een fijne avond wensen!  Heb je geen valentijn? Dan ben ik hem wel voor je! Samen met de boekjes ♡

image

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.