Film recensie – Allegiant

tumblr_nxrk4fHspN1rb1ntio1_500

Specificaties

Trailer

Beschrijving

Tris en Tobias moeten samen met enkele anderen uit Chicago vluchten, om buiten de stadsmuren te gaan. Voor het eerst moeten ze de enige plaats die ze ooit gekend hebben verlaten. Buiten de muren worden ze opgehaald door een mysterieuze vereniging die zichzelf het Bureau van Genetisch Welzijn noemt. Wanneer Tris en Tobias horen dat die hun stad weg willen vagen, zetten ze alles op het spel om hun stad te kunnen redden.

Zij worden echter al snel in hechtenis genomen door een mysterieuze organisatie, die bekend staat als ‘The Bureau of Genetic Welfare’.

Allegiant-Part-1

Mening

Na 200 jaar hebben ze de boodschap uit de box kunnen halen door een afwijkend persoon. Tris is de persoon die de box open maakt en samen met een team van totaal 6 mensen gaat ze achter de muren op zoek, maar eerst moet ze langs het team van Evelien komen die nu de macht heeft over Chicago.

De wereld achter die van hun is anders dan gedacht. Ze moeten zich aanpassen, maar hoe makkelijk gaat dat? Ze komen voor innerlijke strijden om te overleven en de mensen te beschermen van wie ze houden. Gaat hun dit lukken? Overleven ze in de nieuwe wereld zonder Chicago of krijgen ze heimwee en willen weer terug?

Zie het nu in Allegaint, deel 1 van de laatste boek uit de serie.

Wat vond ik er van?

Het is een film die zich vooral op de politiek heeft gericht door de wederopbouw van Chicago. Er is veel te repareren en vooral veel kwesties om over na te denken. De actie is wat lager dan in deel 2, maar zeker genoeg!

De film krijgt daarom ☆☆☆☆ sterren!

Wat vinden jullie van de film?

 

divergent

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Film recensie – Allegiant

    1. De relatie is voor mij beter te zien in het boek, veel mooier uitgewerkt. Hier is voor mij langs elkaar heen leven wat heel erg naar voren komt, maar zeker wel leuk om te zien op wat iritante momenten na maar die snap je wel als je het ziet 🙂 het laatste deel van de inwijding serie, maar jammer genoeg weer opgedeeld in part 1 en 2 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.