Hart van vuur – Miranda Peters

1914598_208257206203585_7163442655846048797_n

Tijdelijke cover – Kan nog wijzigen.

Specificaties

Nederlands
● 250 bladzijdes
● Mijn young adult (uitgever)

Beschrijving

Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar kracht en over de reden van de break-up met Siem, zet ze alles op alles om hem te redden, maar dat valt niet mee. Samen met Yvet, Mirella, Kasper en Twan probeert ze erachter te komen wie hiervoor verantwoordelijk is en waarom. Hester wordt gedwongen dingen te doen die ze nooit gedacht had ooit te zullen doen en ze moet keuzes maken. Keuzes die soms onmogelijk zijn, maar toch gemaakt moeten worden. Met grote gevolgen. Hesters hart wordt keer op keer op de proef gesteld. Maar op het moment dat alle hoop verloren lijkt, komt er hulp uit onverwachte hoek. Zal het Hester lukken om Siem te redden? Hoever mag en kan ze gaan? En wat als niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van de anderen op het spel staat?

Voor het lezen

Ik mag deel 2 lezen, ik ben heel blij dat ik nu ga weten wat er gebeurt is. Hij was ineens weg! Na een kleine uitleg heb ik wel een kleine polshoogte, maar niet genoeg om te begrijpen waar het heen gaat! Hoe houd Siem het uit met die heks? Is hij net zo erg aan het balen als Hester? Waarom heeft hij alles verborgen gehouden als hij uiteindelijk toch wist dat er een manier was dat ze er achter zou komen! Ze komt er toch wel achter, speel niet de held Hoe lief en sexy het ook is! Zeker met die blonde lokken van je!

Tijdens het lezen

Het verhaal loopt zoals altijd weer soepel. Deze keer begint het verhaal gelijk veel actie en gevechten, maar vooral een fysiek gevecht! Hoe sterk is de liefde? Zal de liefde het stel er zoals altijd door heen slepen of hebben ze niet de band die ze dachten te hebben? Waarom gaan de dromen ineens verder?

Het verhaal roept vele emoties op. Je zit in een achtbaan van emoties, van medelijden tot de wraak die zij steeds erger gaan voelen. Je gaat een steeds hogere hekel krijgen aan bepaalde mensen en vraagt je af wie je nu wel en niet kan vertrouwen! Hoe kunnen mensen zo zo zo…. versteend zijn! Hebben ze dan echt niet het gevoel dat ze het fout doen? Hebben ze echt niet het schuldgevoel? Hoe kunnen ze zo egoïstisch en synoptisch zijn!!

Conclusie

Ik ben dol op de schrijfstyle ondanks dat ik me soms erg geïrriteerd heb aan personages. Soms wil je zelf de kamer in kunnen stappen en diegene even op zijn bek slaan en schreeuwen : Dit heb je verdient! Ik snap precies hoe Hester zich gevoeld moet hebben zeker nadat ze zich zo geïsoleerd en alleen voelde. Ik ben zelf ook een persoon die niet zonder andere kan aangezien aanspraak gewoon fijn is. Je word gebruikt als een wild beest en krijgt van alles in je lichaam. Hier lees je hoe een proefdier word gebruikt, want voor mijn gevoel is dat zo!

Dit boek krijgt zeker de ☆☆☆☆ 1/2 ster aangezien de spanning te snijden is. Je wilt er voor zorgen dat het boek zo snel mogelijk uit is! Hoe loopt het af?

Het einde is zo erggg. Ik iriteer me er aan dat er niet meer is!!

H & S

<3

4 EVER OR NOT?

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Hart van vuur – Miranda Peters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.