Christopher Plum en het zwaard der wanhoop – Tamara Geraeds

12033143_216056388757000_5606883546997907877_n

Specificaties
 • Nederlands
 • 245 pagina’s
 • Ronde Tafel, SU De
 • oktober 2015
Voor het lezen
Ik ben benieuwd naar het boek van Tamara, omdat ik haar persoonlijk ken en het onderwerp spreekt me erg aan. Natuurlijk ga ik oordelen op het verhaal ookal is ze nog zo aardig. Ik ben dol op avonturen verhalen dus ik verwacht door de cover al veel avonturen. Ik ben zelf dol op de grijze jager en dit boek geeft me hetzelfde gevoel. Ik hoop dat het boek me bevalt en lekker geschreven is!
12476879_1103733343011327_314131999_o
Tijdens het lezen
Het boek leest vlot door. Ik ben benieuwd naar wat Christopher allemaal gaat doen. In welk Superhelden avontuur komt hij terecht en zal de taak hem bevallen? Er zitten super leuke stukjes tussen al zou ik soms nog net iets meer details willen zoals bij het huis van de meisjes of de tunnels. Ik zie graag iets meer van de omgeving en wat er om hun heen gebeurt. De tekeningen in het boek zijn super mooi en een echte toevoeging aan het verhaal zoals hoe je iemand moet zien!
Ik vind Vito de kleine vleesmuis echt geniaal, zorgt voor meer plezier in het verhaal! Ik zou willen dat ik dit boek eerder had ontdekt, dit is super goed beginnend leesvoer om aan je kinderen te geven en niet eentonig! Je moet eerst wel inkomen maar dat ben je zo.
12915174_1103733336344661_404059969_o

Conclusie

Een boek die gemakkelijk te lezen is ook voor kinderen met dislocatie, ookal staan er wat moeilijke woorden in. Ik zal zeker mijn kinderen van een jaar of 9 dit boek al laten lezen, zo leren ze dat dromen kunnen uitkomen en dat het leven een avontuur is vol met ups en downs, maar zeker een plezier.

Ik heb vol plezier dit boek gelezen, ookal waren de schurken soms echt vervelend bezig, maar dat horen ze te doen toch! Ik had ze graag meer in hun weg gevolgt, de zoektocht die hun moesten afleggen en hoe ze zo snel van A naar B gingen.

Het boek laat ook zien dat een haat liefde relatie vaker voorkomt dan je denkt en dat je vrienden kan maken door er iets voor te doen, ookal was het eerst je vijand!

Dit boek krijgt zeker ☆☆☆☆, omdat het een leuk avontuur is om te volgen, heerlijk weg leest en ook nog prachtige tekeningen heeft! Zeker voor kinderen te lezen, want ja het is een kinderboek. Ik zou het aanraden vanaf 9 jaar, aangezien er soms wat moeilijke woorden in staan.

Wil je meer weten?

Kijk dan op

Www.christopherplum.net of www.tamarageraerds.nl

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Christopher Plum en het zwaard der wanhoop – Tamara Geraeds

 1. Tamara is mijn redactrice voor mijn eigen boek! 🙂
  Christopher Plum staat sindsdien ook op mijn verlanglijstje ook al ben ik misschien iets ouder dan de doelgroep 😉

  1. Super leuk! Ben net klaar met proeflezen van deel 2 voor haar dus als je hulp nodig hebt of al een boek uit heb wil ik graag de titel hebben en natuurlijk je naam zodat ik ook jouw boeken kan lezen! Ben benieuwd naar alle soorten verhalen en zeker om nieuwe auteurs te leren kennen. Het is zeker een leuk boek om te lezen, ook voor tussendoor als wat ouder bent en toch van wat avontuur houd! Zo ben ik nog steeds dol op de boeken van John Flanagan, zeker aanraders als je ook van avontuur hou! Hoor graag wat u schrijft en zeker dit boek lezen!

   1. Ik zag inderdaad op haar auteurspagina dat ze boek 2 naar de proeflezers had opgestuurd 🙂 Zelf schrijf ik Young Adult (Urban) Fantasy en mijn debuut zou ergens midden november verschijnen als alles volgens plan verloopt. Ik schrijf onder het pseudoniem Morgan Blade en op mijn blog post ik dan ook updates omtrent mijn schrijversavontuur en alles wat eigenlijk met schrijven en lezen te maken heeft 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.