Deadpool

deadpool_poster2

Specificaties

Beschrijving

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling.

Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

deadpool3

Mening

Een superheld of een slechterik? De film laat zien dat er een middenweg is! Je hebt een man die gebruikt is voor experimenten om zo verder te kunnen leven zonder de ziekte waardoor hij verwoest werd.

Het is een man met een eigen wil in een eigenlijk heel erg belachelijk pakje! Nadat hij van een oud vrouwtje een tip kreeg heeft hij zijn pak upgraded. Nu is hij Deadpool, een man die mensen red, omdat het kan en zelf zijn zaakjes oplost ookal weet hij dat wraak niet iets goeds is. Hij word lastig gevallen door de mensen van Marvel om zijn krachten met hun te bundelen, maar deze man is zo koppig als een ezel!

deadpool-2016-um-tipo-diferente-de-historia-de-super-heroi-02

Hoe zal het verhaal verder gaan? De comedie factor ligt hoog en de scheldwoorden vloeien over de balk. Eigenlijk is het gewoon een hele gewone man in een pakje. Na de transformatie is het tijd om de mensen die hem gekweld hebben terug te pakken! Het is tijd voor actie!!

Hij betrekt je bij het verhaal door tegen je te spreken, iets wat je niet snel in films doen en dat maakt de film mnog mooier!

 

Ik geef de film zeker ☆☆☆☆☆, omdat het heel grappig is en je blijft geboeid tijdens de film! Het is een nieuwe versie van een actie die me zeker bevalt doordat het niet alleen om actie gaat, maar ook zeker om opmerkingen die je zou willen maken. Ze worden in deze film gewoon gemaakt! Het decor is super realistisch en de muziek die er gespeelt word past zeker bij de film!

Een echte aanrader, alleen niet kijken onder minimaal 13 jaar als je toch de film wilt gaan kijken met je kinderen. Het bevat grove taal en bepaalde stukken zijn niet voor jongere mensen geschikt!

deadpoolYT-large

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Deadpool

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.