Vernieuwing van Nakita’s Library

Ik ben de laatste 2 dagen vooral bezig geweest met de vernieuwing van mijn blog. Ik vond dat er iets mist, dus ik was gaan nadenken.

Ik heb vanaf het begin af aan meer gedaan met het bloggen zelf dan aan mijn blog qua uitstraling. Natuurlijk is dat heel slecht, maar ik vond het er leuk en verwelkomd uit zien. Ik heb een vriend gevraagd om een Header voor me te ontwerpen zodat mijn blog dichter bij mij staat. Het thema en afbeeldingen waren natuurlijk van wordpress zelf en daar is niks mis mee. Nu ik steeds meer wil gaan bloggen is het tijd voor verandering. Dus ga ik er zelf op uit!

image

Wat is er veranderd?

Als eerste ben ik begonnen met het veranderen van de header. Een vriend van me stuurde het geweldige ontwerp! Ik was gelijk dol op het ontwerp en wist dat ik de juiste persoon benaderd heb! Als ik het zelf moest doen werd het nooit zo mooi!

Om de header te laten passen heb ik gekozen voor een ander thema.  De thema die ik eerst had paste niet bij de kleuren van mijn header en je wilt natuurlijk geen vloekende kleuren. Het is een thema die makkelijker en overzichtelijker is. Je ziet hier aan de rechterkant van de pagina alles staan : volg buttons, recente posts en natuurlijk ook de categorieën die ik gemaakt heb waardoor je sneller komt bij het onderwerp waar je wilt zijn. Nu hoef je niet meer helemaal naar beneden.

image

Plannen voor de blog

Natuurlijk heb ik ook nog leuke plannen in het verschiet staan! Via Facebook ga ik binnenkort ( deze week of volgende week) een leuke winactie er uit gooien voor mijn 200 + likes!

Volgende maand heb ik ook nog een leuke gepland dus volg me vooral om op de hoogte te blijven en natuurlijk zou ik het gaaf vinden om meer van jullie meningen te horen!

Ik wil ook meer gaan lezen, maar ook films gaan kijken om up to date te blijven. Ik ben nu vooral druk bezig met de recensie exemplaren die ik heb mogen ontvangen! Ik probeer zo veel mogelijk tijd vrij te maken, maar zoals de meeste weten is tijd sneller om dan je denkt. Ik ben nu vooral druk bezig met de voorbereidingen van mijn examens in Mei, 2 praktijk examens en de examens voor Nederlands en Rekenen heb ik pas geleden behaald!

Wat vinden jullie van de veranderingen?
Wat zou je graag nog anders willen zien?
Alle tips zijn natuurlijk welkom en ook op of aanmerkingen!

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Vernieuwing van Nakita’s Library

 1. Verslagen van evenementen of bezoekjes aan boekwinkels of wat algemenere verhaaltjes over boekgerelateerde dingen vind ik ook leuk om te lezen 🙂 Of iets met overkoepelende dingen van boeken die je gelezen hebt (bepaald thema oid).

  1. Laatst ben ik naar het evenement van James Dashner geweest, maar zal ook naar minder bekende schrijvers toe gaan, zeker nu ik meer tijd krijg aangezien we tegen de vakantie aan lopen. Ik wil binnenkort door Nederland kijken hoe de boekhandels zijn en welke je echt moet zien!

   1. Ja dat verslag was leuk om te lezen 🙂
    Ik heb zelf ook al een keer iets over mijn favoriete boekwinkel op mijn blog gezet (zoek op “boekenberg” op mijn wordpress blog), maar voor de rest nog niet echt iets over boekwinkels geschreven. Ik ben benieuwd waar jij over gaat schrijven!
    In je username staat trouwens libary ipv library?

    1. Ja klopt heb het pas veranderd, aangezien het officieel met 2 r is en niet met 1 en mensen vinden me makkelijker zo. Hmmm ff kijken hoe ik dat verander dacht dat ik het al veranderd had thxs. Zal binnenkort een paar verslagen maken over de boekhandels in omgeving Rotterdam!

 2. Oh dat vind ik wel leuk 🙂 Rotterdam kom ik eigenlijk nooit. Ik kan wel kijken of ik meer over boekwinkels in Utrecht en Eindhoven en omgeving kan schrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.