Dirty Grandpa – Film recensie

dirtygrandpa1

Specificaties

  • Duur: 102 minuten
  • Regisseur: Dan Mazer
  • Taalversie: Engels, Nederlands ondertiteld
  • Kijkwijzer: Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
    Jonger dan 12? Dan alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.

    Seks Drugs en/of alcolholmisbruik Discriminatie Grof taalgebruik

Beschrijving

Over een week gaat de brave advocaat Jason (Zac Efron) trouwen met Meredith (Julianne Hough); een ontzettende control freak. Tussen alle trouwdagstress wil zijn opa (Robert De Niro) opeens een lift naar Florida.

Maar daar is Spring Break in volle gang en komt het aanstaande huwelijk van Jason plots in gevaar. Want via uitzinnige feesten, bargevechten en een epische karaoke nacht is ‘vieze’ opa vast van plan zijn kleinzoon mee te sleuren in de wildste trip van hun leven!

47042935_73880_Still_4_s-high

Mening
Als je houd van een film met een tintje is dit zeker een film om te kijken. Een opa gaat tijd doorbrengen met zijn kleinzoon die bijna gaat trouwen. Hij heeft het eigenlijk te druk en zijn verloofde wilt niet dat hij mee gaat met zijn opa, maar zijn opa chanteert hem met het feit dat zijn overleden vrouw het zo wou willen, hij moest verder met zijn leven!
Zijn opa wringt zich in vele bochten om de lol te bereiken en neemt zoals hij zijn kleinkind noemt “Pepe ” erin mee. Van dansen tot gevechten.
47042935_73877_Still_2_s-high
Het is een film die echt hilarisch is! Ik heb het zowat in mijn broek gedaan van het lachen om sommige stukken en opmerkingen. Soms moest ik echt naar lucht happen!
Een film die je gezien moet hebben, alleen moet je wel tegen het seksuele tintje kunnen die er in voor komt. Een liefdesverhaal onder de comedie is zeker aanwezig en prachtig tot zijn recht gekomen.
Daarom krijgt de film ☆☆☆☆☆!
47042935_74630_Still_6_s-high
Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Dirty Grandpa – Film recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *