Boeken verwacht #4

De boeken van April staan weer klaar! Zie er super mooie tussen en jullie?

naamloos

Vanessa zit op een exclusieve balletacademie, dezelfde als die waar haar oudere zus Margaret heenging voordat ze verdween. Vanessa is vastbesloten om te achterhalen wat er met haar zus is gebeurd. Al snel heeft ze de aandacht van maar liefst drie mannen: de superknappe Zep, de mysterieuze Justin en de charmante choreograaf Josef. Wanneer Josef haar vraagt voor de hoofdrol in De Vuurvogel, heeft Vanessa nog geen idee van het gevaar dat voor haar ligt.

paperback: 19.99

verwacht 01-04-2016

gfjytri

Wanneer de zestienjarige Joop van Ravenzwaai met haar zusje naar Parijs gaat, ontdekt ze al snel dat niets is wat het lijkt. Ze maakt kennis met haar onbekende grootvader en leert dat haar zusje bepaald geen held is. Het meest verwarrend voor haar is een belangrijke ontdekking over zichzelf. Veel tijd om aan alles te wennen is er niet, want haar oma krijgt een ongeluk en Joop moet op het bedrijf passen.

hardcover: 17.50

verwacht 01-04-2016

rthgjhy

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

paperback: 19.99

verwacht 01-04-2016

9200000051759403

Lucy heeft één grote droom. Als ze klaar is met de middelbare school, wil ze de wereld rondreizen om nieuwe mensen te leren kennen. Haar ouders, die een café runnen, nemen Lucy niet serieus. Dromen kun je tot je achttiende en dan wordt het tijd voor het echte leven, zegt haar vader altijd. En het echte leven is het café overnemen.
Jack probeert de droom van zijn vader in vervulling te laten gaan: als allerjongste deelnemer als éérste de finish van de marathon van New York halen. Zijn vader wil het graag, maar voor hemzelf hoeft het eigenlijk niet zo. Jack komt regelmatig in het café, maar omdat het altijd erg druk is, heeft Lucy hem nog nooit opgemerkt. Jack vindt Lucy heel leuk, maar hij durft haar niet aan te spreken. Hij besluit haar brieven te gaan schrijven, die hij stiekem in haar jaszak stopt. Lucy heeft geen idee van wie de brieven zijn, maar ze vindt ze prachtig. Als Lucy en Jack op een dag met elkaar in gesprek raken, heeft Lucy nog geen idee dat hij haar geheime bewonderaar is. Zullen ze elkaar uiteindelijk echt vinden?

paperback: 15.00

verwacht: 08-04-2015

fdgjhgvmkj

In dit tweede boek van de trilogie – Marionet, Gevangene, Koningin- is Kitty Doe nog steeds in de macht van de beruchte familie Hart, die wil dat ze doet alsof ze Lila Hart is, het doodgewaande nichtje van de president. Haar leven is één grote leugen, en langzamerhand krijgt ze het gevoel dat ze niemand meer kan vertrouwen. Zelfs de Blackcoat-rebellen, die ze in het geheim ondersteunt, houden dingen voor haar verborgen. Dan beschuldigen de Harts haar van verraad, en dat betekent dat haar grootste angst bewaarheid wordt: opsluiting in Elders, een gevangenis waaruit geen ontsnapping mogelijk is…

paperback: 15.00

verwacht 12-04-2016

gnbvmgh

Vóór Nummer Vier, waren er Nummer Een, Twee en Drie. Tot nu toe wisten we alleen nog dat de Mogadoren Nummer Een in Maleisië te pakken kregen, Nummer Twee in Engeland en Nummer Drie in Kenia. Maar je staat op het punt meer te weten te komen.
In De vergeten verhalen

paperback: 15.00

verwacht 12-04-2016

9200000052067997

Zuidwest-Engeland, het jaar 43. Voor de bevolking van Caer Cad, een gemeenschap vol spiritualiteit, rituelen en magie, is de mystieke band met hun land en hun voorouders het hoogste goed. Ailia is te vondeling gelegd en geadopteerd binnen de Stam: daardoor is ze gedoemd een buitenstaander te blijven en wordt ze uitgesloten van ceremonies, onderwijs en het huwelijk.

Maar de matriarchale gemeenschap, met al haar rituelen en gebruiken, wordt bedreigd. De Romeinse legers rukken op. En ook intern is er verdeeldheid: niet iedereen wil vasthouden aan de oude gebruiken. Ailia – intelligent, nieuwsgierig en dapper – gaat op een verboden reis om haar volk te redden. En zal ze ooit te weten komen waar haar eigen wortels liggen?

hardcover: 21.99

verwacht: 14-04-2016

bnm,uhoy

Rebel in de woestijn van Alwyn Hamilton is voor iedereen die genoten heeft van De Hongerspelen, De Kronieken van de Onderwereld, De selectie en Academicus Vampyrus: een verhaal vol romantiek en sterke personages.

Rebel in de woestijn gaat over een stoer meisje dat opgroeit in de woestijn en beter met pistolen dan jongens overweg kan. Vermomd als jongen doet ze mee aan een schietwedstrijd, maar voordat ze het weet is ze samen met een knappe, mysterieuze jongen op de vlucht en wordt ze achternagezeten door angstaanjagende djinns en gewelddadige bandieten.

paperback: 14.99

verwacht 15-04-2016

bvjghkyou

In Seeker heeft Quin Kincaid de gelofte afgelegd om Zoeker te worden. Het leek een nobel doel, maar dat was bedrieglijk. Haar vader is een moordenaar. Haar oom een leugenaar. Haar moeder een slachtoffer. En de jongen van wie ze houdt, zint op wraak. Haar vriend Shinobu is de enige die ze vertrouwt. Hij is even wanhopig als Quin om antwoorden te krijgen. Maar hoe dieper ze graven in het verleden, hoe donkerder alles wordt. Er zijn sinds lang verdwenen Zoeker-families, schimmige allianties en meer: een duister plan dat generaties geleden is gesmeed om hen te vernietigen.
Het verleden is angstaanjagend dichtbij. En het zal hen vernietigen.

paperback: 19.95

verwacht 25-04-2016

jgjgyoi

Simon Snow just wants to relax and savour his last year at the Watford School of Magicks, but no one will let him. His girlfriend broke up with him, his best friend is a pest and his mentor keeps trying to hide him away in the mountains where maybe he’ll be safe. Simon can’t even enjoy the fact that his room-mate and longtime nemesis is missing, because he can’t stop worrying about the evil git. Plus there are ghosts. And vampires. And actual evil things trying to shut Simon down. When you’re the most powerful magician the world has ever known, you never get to relax and savour anything

paperback: 19.99

verwacht 25-04-2016

cgjyio

De Angstaanjager stelt degenen die misdaden plegen uit haat, hebzucht en vooroordeel voor een simpele keus: meedoen aan een duister spel of… je ergste angst doormaken. Mara, leerling van de Angstaanjager, moet wennen aan de vreselijke dingen waar ze getuige van is. Maar ondanks alles beseft ze tot haar eigen verbazing dat ze gevoelens begint te krijgen voor de mooie mysterieuze jongen die de Angstaanjager is. Zal ze er ooit achter komen wat er in zijn verleden is gebeurd?

paperback: 15.00

verwacht 25-04-2016

9200000051759484

Budding designer Lola Nolan doesn’t believe in fashion.. she believes in costume. The more expressive the outfit–more sparkly, more fun, more wild–the better. But even though Lola’s style is outrageous, she’s a devoted daughter and friend with some big plans for the future. And everything is pretty perfect (right down to her hot rocker boyfriend) until the dreaded Bell twins, Calliope and Cricket, return to the neighborhood.

paperback: 15.00

verwacht 25-04-2016

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *