Christopher Plum 2 – Tamara Geraeds

button-32259_640

cover en titel onbekend – Proefversie 1

Voor het lezen
Ik ben benieuwd wat Christopher nog meer gaat meemaken samen met Elizabeth. Gaan ze de mythe waar ze in zitten waarmaken en wat is hun volgende avontuur? Vele vragen die ik beantwoord wil hebben en de verwachting van een nieuw en ander groot avontuur!
Tijdens het lezen
Het is super om te lezen hoe het verhaal begint, het begint vol spanning en vooral verwarring. Het eerste waar ik aan moest denken waren de seizoenen van zomer naar winter toe aangezien het eerder donker word, maar in het verhaal lees je dat het een andere oorzaak heeft.  
Zal Christopher deze missie ook halen en zal Elizabeth zijn trouwe rechterhand zijn, ookal is ze soms nogal bijdehand? Zullen ze hulp krijgen bij hun missie?
Conclusie
Voor een eerste versie is het zeker een geslaagde eerste versie! Het is leuk om te lezen, ookal zou ik soms wat meer duidelijkheid willen hebben. Ik geniet vooral van de avonturen die de ridders mee maken. Ze ontdekken steeds meer over de mythe en de legende waarin ze zijn beland. Het is super leuk om te lezen en natuurlijk super leuk om te delen met je kinderen aangezien het een kinderboek is. Ik heb echt momenten gehad dat ik moest lachen. Daardoor las het ook vlotter!
Voor nu is het al ☆☆☆ 1/2 ster, aangezien er nog wat aanpassingen komen denk ik dat het daarna zeker 4 tot 4 1/2 scoort!
Het is een avontuurlijk en informatief boek dat ik zeker zou willen laten lezen door mijn kinderen!
Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Christopher Plum 2 – Tamara Geraeds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *