The Walking Dead Seizoen 6 Final

wd-2

Maandag avond was het natuurlijk weer tijd voor The Walking Dead. Het is de laatste aflevering tot de stop. Natuurlijk moet ik kijken, ook al moest ik naar school de volgende dag. Deze aflevering is wat langer, van 22:00 – 23:20 op fox.

Ik heb de eerdere seizoenen niet gezien, maar wel bijgepraat door vrienden. Ik heb dit seizoen voor de helft gezien, de verhaallijn is al snel duidelijk! Je ziet veel liefde en eenheid in de groep. Je ziet ook dat de overlevende zich hebben opgesplitst. Iedere groep heeft een eigen leider, Groep van Negan en de groep van Rick. Zoals te verwachten valt komen de groepen een keer tegenover elkaar te staan. Ze laten beide zien wat ze kunnen! Wie zal de strijd winnen? Wie zullen er ten onder gaan en wie zal de strijd overleven?

Maandag was de laatste aflevering van seizoen 6. Voor de mensen die het nog niet gezien hebben zal dit stukje SPOILERS bevatten.

Walking-Dead-315231

Nadat de groep die onder leiding staat van Rick omsingeld word worden hun tot hun knieën gedwongen. De laatste mensen die over zijn worden toegesproken door de leiding Negan.  Negan is kwaad op de groep doordat ze een deel van zijn mensen vermoord hebben. Hij word goed geprikkeld doordat hij ziet dat ze hun wapens gebruiken om hun te verdedigen. Negan gaat iemand door knuppelen, maar de vraag is wie! Je ziet op het einde iemand neer gaan door een 2de klap waarna het beeld zwart word! Wie zal het zijn? Ik denk persoonlijk dat het Rick is, aangezien hij hem het meest schuldig vind!

Will-Negan-appear-in-season-6-of-AMCs-The-Walking-Dead1-590x900 neegan-in-walking-dead-comic-book-season-6

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “The Walking Dead Seizoen 6 Final

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *