Insidious – Film recensie

1002004011715911

Specificaties

  • 103 minute
  • Entertainment one
  • November 2011
  • Sci – fi & Horror

Beschrijving

In het angstaanjagende Insidious vormen Josh (Patrick Wilson) en Renai (Rose Byrne) samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa, maar dan slaat het noodlot toe. Het huis blijkt vol te zitten met geesten die het gemunt hebben op hun jongste zoon…

Kort na de intrek in hun nieuwe huis ontdekt het jonge stel dat hun huis is bezeten door duistere entiteiten. Wanneer hun zoon Dalton (Ty Simpkins) in een onverklaarbare coma raakt willen ze zo snel mogelijk het huis verlaten. Eenmaal ingetrokken in een nieuw huis doet het jonge gezin de angstaanjagende ontdekking dat het lichaam van hun comateuze zoon een magneet blijkt te zijn voor geesten met kwade bedoelingen. Verhuizen heeft geen zin meer…

1002004011715911_3

Mening

Het moment dat je in de avond zin hebt in een goede film. Natuurlijk heb ik deze uit de kast gepakt toen ik hem zag! Ik heb hem jaren geleden gezien en vind films over demons altijd interessant en eng, dus dit is de perfecte film om lekker weg te griezelen. Het was al over 12 uur. Heel leuk om kijken voor je gaat slapen, niet als je het eng vind natuurlijk. Je slaapt er wel wat onrustig door, maar het is het waard.

De film toont beelden van de overname en dimenties in de demonen wereld. Zelf heb ik nog niet zoiets voorbij zien komen. Je ziet hoe er bezit genomen kan worden. Een hele nieuwe dimentie voor me. Ik zou graag meer van dit soort films willen zien, dus als je wat weet in deze richting geef je maar een gil!

1002004011715911_2

Ondertussen zijn deel 2 & 3 ook uit, iets om binnenkort te bekijken!

Ik geef de film ☆☆☆☆ sterren, omdat ik vol teugen heb genoten van de film. Soms moest ik hem even knijpen zeker door de beelden die ineens zo dicht bij zijn. Het is een ideale film om te kijken met je vriend(in) of vrienden op een horror avondje! Als je het helemaal af wil maken moet je de marathon houden van alle 3 de films, want de trailers zien er goed uit!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Insidious – Film recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *