Een tweede kans – Kristi Ross

image

Specificaties
● Nederlands
● 52 bladzijdes
● contemporary romance voor volwassenen (kort verhaal).

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar wat die tweede kans is. Het kan van alles zijn! Ik zie een stel op de cover dus ik moet denken aan iets wat er mis gegaan was in de relatie en vergeven word met nieuwe hoop. Ik ben benieuwd naar wat het precies is aangezien ik geen beschrijving heb gekregen, wat het verhaal nog wat spannender voor me maakt. Ik heb dit boek gekregen als recensie exemplaar van Jen Minkman, maar de genre spreekt me erg aan!

Tijdens het lezen

Voor mijn gevoel is het verhaal erg tegenstrijdig. Ze laten hun gedachtes en uitgesproken gedachtes zien en dat is erg verschillend. Van binnen willen ze liefde,  maar naar buiten zijn ze ontkennend.  Lorelei is een vrouw die gebroken is, nog steeds door het verlies van vroeger. Ookal zit ze nu in een stabiele situatie, ze is niet gelukkig sinds ze Cole weer heeft gezien! Heel haar wereld staat nu op zijn kop en de emoties nemen de loop met haar.

Conclusie

Het verhaal leest over de helft vlot, omdat de ontkenning en vergeving dan plaats maken voor wat nieuws.

Ik heb genoten van dit korte verhaal, ondanks dat ik me soms iriteerde aan de ontkenning. Waarom zou je het zo erg ontkennen als je toch nog gevoelens hebt?

Ik geef dit korte verhaal ☆☆☆, omdat ik soms iritatie had door de tegenstrijdige gesprekken terwijl ze van binnen hetzelfde willen.

Willen ze toch samen verder gaan of zoeken ze beide een nieuwe toekomst? Lees het in dit korte verhaal!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Een tweede kans – Kristi Ross

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *