Loch ness terror – film recensie

1002004006126016

Specificities

Beschrijving

Deze angstaanjagende horrorfilm speelt zich af in een klein dorpje aan een prachtig meer. Alles is rustig en vredig totdat er plotseling mensen spoorloos verdwijnen. Zowel op het land als in het water. Niemand lijkt te kunnen ontkomen aan het bloeddorstige zeemonster dat in hun midden leeft. Niemand behalve misschien James Murphy, die 30 jaar geleden tijdens een boottrip naar Loch Ness ternauwernood aan de kaken van ditzelfde gruwelijke monster wist te ontsnappen. Samen met de lokale sherrif Karen Riley gaat Murphy op jacht naar het monster om eens en voor altijd het moorden te stoppen.

Loch ness terror -  big-ass egg

Mening

De film is mooi verwerkt. Ze tonen een goed beeld van het monster, alleen minder gruwelijk dan ik gehoopt had. Het is een film die met opbouwende spanning zit, maar zonder echte schrik momenten. Ik vind het jammer dat het voorspelbaar is waardoor je minder geniet van de film voor mijn gevoel. Natuurlijk mag ik niet te veel verwachten van de film, aangezien de film alweer 8 jaar geleden gemaakt is.

De scene’s zijn mooi gemaakt. Het verhaal volgt elkaar mooi op. Het is mooi om het verhaal verder te zien gaan na tientallen jaren. De kleine jongen is groter en ouder en ook nogal geopsedeerd door dit monster. Het heeft veel emotionele waarde voor hem als hij het beest uit de weg kan ruimen! Natuurlijk loeren er hindernissen op uit de diepte.

loch-ness-boat

Ik beoordeel de film met ☆☆☆, omdat de film de spanning niet altijd hoog hield. Al had het voor mij wel een verrassingselement. Natuurlijk kan ik niet te veel verwachten van de film doordat het anders was om een oudere film te zien, maar het is zeker een leuke en interessante film om te kijken!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Loch ness terror – film recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *