Tijdens het lezen #leesclub 1

Vandaag zijn we aangekomen bij het ” Tijdens het lezen” kopje.

Mijn collega van de boekentrommel heeft van de week deze post al online gezet en vandaag verschijnt die van mij! Zijn jullie benieuwd naar die van haar kijk dan hier.

in-seizoenen-met-tekst1

Ik vind de cover super goed bij het verhaal passen. Het is een verhaal die super emotioneel is doordat de moeder te horen krijgt dat ze in nederland uit behandeld is. De ziekte kanker is op plekken gaan zitten die zo goed als onhandelbaar zijn. Nu wilt de moeder een second opinion. Ze kent iemand die het heeft laten doen in belgie dus dat is precies wat ze gaat doen!

Het is moeilijk om te zien hoe de ziekte het leven van David en moeder Annabel over hoopt haalt. Het dagelijks leven verandert en er is meer zorg voor zijn moeder. Ook staat zijn relatie op het spel, dat al niet helemaal soepel verloopt.

Ik ben nu over de 100 bladzijdes en word erg in het verhaal gezogen. Ik merk heel veel herkenbare punten die ik ook in mijn omgeving gezien heb waardoor ik soms moet nadenken. Het maakt het soms wel moeilijk om verder te lezen, maar het verhaal is zo goed geschreven dat je door wilt lezen! Ik geniet van het verhaal, ookal is het een moeilijk onderwerp. Dat het een moeilijk onderwerp is, maakt het alleen maar spannender maakt doordat ik nieuwe dingen kan leren!

n-mijn-hoofd-als-wespen-in-een-glas_-En-ze-zouden-me-storen-als-ik-ze-vrijliet_-Ik-moest-vergeten-dat-ze-er-waren_-Judith-Visser-in-seizoenen_-300x300

Wat vinden jullie er tot nu toe van? Ik vind het echt een top boek en kan niet wachten om verder te gaan met verslinden!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Tijdens het lezen #leesclub 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *