X-Men: Apocalypse

XMENAPOCALYPSEPOSTER2

Specificaties

Beschrijving

Na het wereldwijde succes van X-Men: Days of Future Past keert regisseur Bryan Singer terug met X-Men: Apocalypse.

Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk.

Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creëren waar hij over zal regeren. Met het lot van de aarde aan een zijden draadje, moet Raven (Jennifer Lawrence) met de hulp van Professor X (James McAvoy) een groep jonge X-Men leiden om hun grootste vijand te stoppen en de mensheid van de ondergang te redden.

56031867_77393_Still_7_s-high

Mening

Personages
Ik vind de meeste rollen goed uitgekozen. De scènes zijn mooi verwerkt in het verhaal en de personages komen goed uit. Alleen zijn dit andere personages dan in de eerdere films en dat is soms wel te zien. Zo vind ik dat de professor ouder hoort te zijn dan dat hij is in deze film.
X-Men
De film
Ik vond de actie heel mooi uitgewerkt in de film. Het kwam niet altijd op voorspelbare momenten. Je kijkt vol smacht naar de film. Je leeft mee in de wereld en geniet van de momenten. De verhaallijn is goed te volgen. Er zit echt een verhaal in en niet alleen actie. Super goed gedaan !
x-men-apocalypse01
Decor
Ik merkte zelf niet dat het met doeken en al die dingen die ze tegenwoordig gebruiken in een film is opgenomen. Het lijkt zo echt! Ik zou geen verschil zien als ik echt daar zou lopen. Ik vind het mooi verwerkt tot een geheel.
x-men-apocalypse-young
Conclusie
Ik wil de film zeker nog een keer zien! Ik geef de film ☆☆☆☆, omdat ik de professor te jong vind. Ik vind echt dat hij ouder moet zijn en dat was ook het enigste puntje in de film wat ik minder vond. Ik vond het super om een film te zien met Jennifer Lawrence! Hebben jullie hem al gezien? Ook net zo een grote fan als ik of verwachtte je wat anders? Laat gerust weten in een reactie wat je er van vond!
Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “X-Men: Apocalypse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *