Geheim boek

Beste mede boeken maatjes

Hopelijk hebben jullie gelezen dat ik mee mocht doen aan het proeflezen voor een geheim boek!

image

Ik heb zelf heel veel plezier gehad met het lezen en ik kan jullie mededelen dat het een geweldige thriller is!

De enige tip die ik kreeg is dat het voor de fans van “zusje” is en dat is het zeker!

Het is een verhaal vol emoties, zoektochten en taboe. Je leest het boek met een ruk uit, je verslind hem als het ware!

Voor het lezen

Voordat ik begon met lezen heb ik nog even de flaptekst van het boek “zusje” gelezen om te kijken waar dat boek over ging. Ik heb het document gedownload en toen begon ik met lezen (met wat koetjesrepen die me gezelschap hielden)

Tijdens het lezen

Tijdens het lezen kwam ik al snel tot de conclusie dat dit een van de beste thrillers is die ik gelezen heb! Het boek hield me stevig in zijn greep en wou me niet meer loslaten.

Bijna bij het einde aangekomen, ik heb het boek opzij gelegd omdat ik het niet nu al wou weten! Ik ben een paar uur later verder gegaan en owww wat ik genoten.

Conclusie

Ik geef dit boek ☆☆☆☆☆, omdat het een boek is dat je niet weg kunt leggen. De ontknoping was spannend door de tijd die tussen de gebeurtenissen zat. Ik zat met de gedachte van: “Zal het ooit nog goed komen?”.

Het verhaal houdt me bezig, ik kan niet stoppen met denken aan het verhaal omdat het een verhaal van nu is. Het zou jou net zo goed kunnem gebeuren en geloof me, ik zou het niet kunnen laten rusten en verder leven zoals een van de hoofdpersonen.

Wat ik nog meer heerlijk vond aan het boek? Het verhaal word door 2 personen verteld, maar door de goede koppeling merk je er niks van en is het juist fijn om van 2 kanten te zien! Je zou het verhaal niet kunnen lezen zonder een van de hoofdpersonen. Je hebt allebei hun verhalen nodig!

Hieronder ziet u wat vragen die ik moest beantwoorden.

Wat vind je goed aan het manuscript?

Ik vond het goede aan dit manuscript dat het vlot te lezen is en je in het verhaal word opgenomen. Je voelt met de personen mee en je wilt graag helpen met de onzekerheden en gevoelens die spelen bij iedereen. De opbouwende spanning is verrassend goed, ik wou het boek niet wegleggen!

Wat vind je minder goed aan het manuscript?

Wat ik minder goed vond? Eerlijk gezegd kan ik niks bedenken behalve dat het lettertype van mij een slagje groter mag omdat dat fijner lezen is.

Kan je het ook met andere boeken vergelijken? Zo ja, welke?

Ik zou het vergelijken met de boeken “zusje” en “dochter” omdat de verhaallijn me er over laat nadenken en ik veel overeenkomsten zie tussen de boeken.

Zou je het aan iemand aanraden

Ik ga het aan iedereen aanraden als ik de titel en schrijfster weet. Ik wil het boek graag in bezit hebben en het over een paar jaar terug lezen om dezelfde ervaring te hebben als nu.

Dit boek is vol spanning geschreven, een verhaal dat u gelezen Moet hebben!

Ik wil graag Meulenhoff boekerij bedanken voor deze unieke kans!

(Zijn er vragen? Dan kunnen jullie ze gerust stellen 🙂 )

– Als ik meer weet zal ik het online plaatsen!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Geheim boek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *