Vakantie plannen

Mijn vakantie plannen zien er veel belovend uit.

Lezen, lezen, lezen en tussendoor werken!

Ik werk op vrijdag en zaterdag en dat houdt in dat ik 5 dagen over heb. Gelukkig kan ik blij zijn met het aanbod van verschillende leesclubs zoals de hebban leesclubs. Ik heb 100 gelukkige dagen voor hun mogen lezen 🙂

Mijn leesplannen zijn

1. Een geheime proeflezing voor Meulenhoff Boekerij.
De enige tip die ik kreeg is dat het voor de fans is van het boek “Zusje”.

image

2. Ik ga meedoen aan de hebban leesclub met het boek Voldaan van Jos Pierreux. Het lijkt me super leuk om het boek te lezen, omdat het over een man gaat die nergens meer hoeft te betalen. Is dat balen of genieten?

De flaptekst

Wat als u nergens meer voor hoefde te betalen? Het begint op café, waar voor Bella Klaas de consumpties gratis blijken… Waarna zijn premie door de verzekeringsmaatschappij terug wordt gestort… Hij reist en eet kosteloos. En als hij contant betaalt, vindt hij het geld later terug in zijn zakken. Hij is de man wiens schulden vereffend waren. Balen of genieten?

image

3. Ik ga proeflezen voor een van mijn vrienden genaamd Christel Rekko. Ze is bezig met haar 2de boek en ze heeft mij als proeflezer uitgekozen! Ik voel me echt vereerd!

Dit is haar eerste boek

De flaptekst

Rens kijkt Thijs vol ongeloof aan, wat is er gebeurd? Net zaten ze nog achter hun computer, er verscheen een rare melding: je bent geselecteerd voor Missie P. Dan zien ze een meisje in een zwarte auto gesleurd worden, ze gooit hen een briefje toe. Help! het gaat om Missie P. …
Dit is het begin van een groot meeslepend en vooral spannend avontuur midden in Parijs. Gaan ze hun missie voltooien? 

image

4. Ik wil hierna beginnen aan ik geef je de zon, het boek wacht al een tijdje op me en het moet de 21ste terug naar de bieb dus ik wil hem graag nog even lezen voor hij terug moet 🙂

image

De flaptekst

Je nieuwe lievelings YA heb je nu gevonden. Jude en haar tweelingbroer Noah zijn onafscheidelijk, totdat er iets tragisch gebeurt waardoor ze compleet uit elkaar groeien. Noah probeert ondertussen zijn homoseksualiteit een plek te geven, terwijl Jude een verschrikkelijke eerste keer heeft gehad en steeds meer in zichzelf keert. Wisselend tussen de perspectieven van Jude als ze zestien is, en Noah als hij dertien is, komt de lezer er langzaam achter wat er is voorgevallen en hoe dat deze tweeling voor de belangrijkste jaren uit hun leven uit elkaar heeft gedreven.

5. Verder wil ik nog wat van mijn nieuwe boeken lezen! Ik zal jullie wat foto’s laten zien, het is teveel om op te noemen!

Foto 1 Mijn nieuwste boeken die ik nog moet lezen
Foto 2 Mijn gesigneerde boeken van Maria Genova en wat nieuwe aankopen
Foto 3 Mijn 2de hands boeken buit!
Foto 4 Onder de huid gewonnen via de actie van Marlies Slegers
Foto 5 Mijn gewonnen boek via de hebban win actie!
Foto 6 The reading challange gewonnen via de young adult nieuwsbrief
Foto 7 De gladiator boeken zijn binnen! & de gewonnen boeken van nice price via de facebook actie
Foto 8 mijn aankopen van vandaag: Seekers en Grey, omdat ik ze zoveel zie en goede dingen over de boeken hoor
Foto 9 Ik heb een boekenruil gehouden met marlies van http://teatimebooks.nl/! We kwamen erachter dat we beide nog boeken hadden liggen die we niet meer gingen lezen, dus hebben we voor elkaar een suprise pakket gemaakt en opgestuurd! Super leuk!

image

   

image

          

image

image

image

image

image

image

image

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *