Don’t breathe

don_t_breathe_02038310_ps_2_s-high

Specificaties

  • Engels met Nederlandse ondertiteling
  • 88 minuten
  • 16+
  • Horror

Beschrijving

Een klein groepje jongeren willen het huis gaan beroven van een blinde rijke man. Makkelijk, zou je zeggen. Niets is minder waar, deze blinde meneer blijkt namelijk een seriemoordenaar te zijn. Komen ze levend uit het huis van de man?

Mening

Personages

Het is een spannende film. De acteurs spelen het heel goed, ze moeten op hun stappen letten, want de linde ex militair let op ze. Hij kent elk gekraak in zijn huis en weet ze makkelijk op te sporen! Je ziet de angsten en de oplettendheid!

Decor

Het is mooi gemaakt. Je ziet dat het arme mensen zijn en dat komt duidelijk naar voren. Ze gaan tot het uiterste voor hun gezin ookal moet er bloed vloeien! 

De film

Het is een mooi geheel geworden! Je ziet veel gebeuren, maar je moet vooral luisteren naar je omgeving. Iets wat heel belangrijk is, maar we ondanks alles toch weinig doen! 

Conclusie

 Mijn mening is gevormd door de actie, de spanning en de dingen die er gebeuren. Ik geef de film ☆☆☆☆, omdat het super spannend was, maar soms ook wel eentonig, want je wacht op een kraakje waardoor hij weer komt aangerend. Voor mij was er toch een onverwachte factor waardoor ik de film zo goed vind! 

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Don’t breathe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *