Inspirerend nachtboek

Vandaag heb ik speciale avond post, want ik heb een super schattig boekje die je leest voor het slapen gaan. Je leest niet alleen, maar schrijft ook de gedachten van de dag van je af! Mijn dank gaat uit naar VBK media 😀

Is het geen plaatje? Ik heb nog meer dingen die met de avond te maken hebben, dus ik heb alles even bij elkaar gelegd voor deze mooie foto nu!

Tijd om de binnenkant te laten! Kijk je gezellig mee?

Ik vind het boekje echt super mooi! Het is echt een plaatje! Door de foto’s en plaatjes die zijn toegevoegd is het prachtig geworden. Wat ik ook mooi vind is dat er weetjes, stukjes tekst en opdrachten in dit mooie boekje staan.

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Inspirerend nachtboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *