Gekortwiekt

Ik heb laatst gekortwiekt mogen proeflezen en natuurlijk verwen ik jullie met mijn mening! Het boek is nu uit en wordt waarschijnlijk in een kleine oplagen gedrukt en zal zeker als ebook te koop zijn!

  • Nederlands
  • 80 bladzijdes
  • novelle
  • Young adult

Beschrijving

“Haar alleen maar zien zorgt ervoor dat het grote gat in mijn borstkas een heel klein stukje dicht lijkt te trekken. Kan zij me helpen? Kan ze een brug bouwen, zodat ik het gat weer over kan steken?”

Ze zijn nieuw op school: Ava en Ab. Bloedmooi, ongrijpbaar en mysterieus. Brian en zijn klasgenoten Jason en Renkse weten niet wat ze van de nieuwkomers moeten denken. Er is iets vreemds met hen beiden aan de hand. Ze zijn een stel, maar Ab heeft er geen problemen mee om andere meisjes op school te verleiden, zelfs Brians ex-vriendin Tara niet.

Brian voelt nog steeds heel veel voor Tara, maar wordt ook door Ava’s kwetsbaarheid en geheimzinnigheid aangetrokken.

Wat Brian niet weet is dat Ava en Ab een geheim verbergen dat nooit bekend mag worden … een geheim dat de gewone wereld overstijgt.

Download links :

Kobo ,  Itunes , amazone , Google play , bol

Voor het lezen 

Aangezien ik de beschrijving op het moment niet kon lezen, omdat ik alleen het verhaal had ben ik gaan Google naar de betekenis van de titel. De resultaten kwamen op het volgende : Het vermogen tot handelen van een persoon of organisatie drastisch inperken.

Ik denk dat er een bepaalde gebeurtenis gaat gebeuren die hun hele wereld op zijn kop gaat zetten! De vraag is en blijft alleen wat dat gaat zijn! Ik verwacht veel drama en spanning, dus kom maar op!

Tijdens het lezen 

Ik ben benieuwd hoe het met Ava en Ab afloopt. Ik weet zeker dat Brian een rol erin blijft spelen, zeker na de ruzie die hij met Ab gehad heeft. Ik hoop dat het beter zal gaan met Ava, want ik heb erge medelijden met haar. Er moet actie komen en daar gaan haar nieuwr vrienden bij helpen denk ik!

Conclusie

Wat een verhaal! Ik had een heel ander verhaal verwacht met loverboys en dingen toen ik er aan begon, maar het einde is magisch! Ondanks dat ik soms niet heel snel las doordat de spanning niet altijd heel hoog was en Ab vervelend vond geef ik het ☆☆☆☆. Een leuk kort verhaal om tussendoor te lezen, want het einde is anders dan je zou denken!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Gekortwiekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *