Het geeft niet – Miranda Hillers

Vandaag begin ik met de recensie van een mooie serie, de bling serie van Miranda. Laatst heb ik Dex mogen lezen en nu is het de tijd voor een triologie die mij warm gaat houden tijdens deze ijzige dagen! Je leest nu mijn mening hieronder.Specificaties

  • Nederlands
  • 308 bladzijdes
  • scelta publisher
  • New adult

Beschrijving

Het 1e deel uit de Blingg-serieIn dit eerste deel uit de Blingg-serie krijgen we een kijkje in het leven van Sophie. Ze runt samen met haar zus Gwen een goedlopendekledingzaak, genaamd Blingg.Sophie is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet. Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem.Tijdens een gezamenlijke vakantie lopen de spanningen hoog op. Dramatische mannenproblemen worden afgewisseld met stomende scenes.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Het is voor mij een redelijk nieuw genre en dat is ook een van de redenen waarom ik hem graag wil lezen. Ik hou wel van dit soort boeken, maar na 50 tinten grijs was ik begonnen in het tweede deel en dat werd niks. Nu heb ik die van lis lucassen gelezen en pas ook Dex van Miranda.

Miranda schrijft zo heerlijk dat ik haast zeker durf te zeggen dat je er door heen vliegt! Het zijn spannende scènes die je waarschijnlijk af en toe met blosjes op je wangen zal lezen, dus kijk uit in openbare ruimtes :p. Ik heb dat geweten met Dex!

Liefde hangt in de lucht ♡ 

Tijdens het lezen

 Ik kom net als met Dex snel in het boek. Het leest heerlijk soepel en ik geniet van de personages. 

Het verhaal leest erg vloeiend, maar de details maken het verhaal echt goddelijk! Ik geniet van de avonturen van de zusjes! 

Conclusie

Ik ben echt dol op de schrijfstyle van Miranda! Het is super mooi om te lezen door de vele details die ze gebruikt. Se schrijft alle gevoelens uit. Het zorgt voor een extra invulling. 

Wat ik zo mooi vind is dat het niet makkelijk gaat, maar dat er in de kleine hoekjes problemen op de loer liggen! Zo is er een andere wending tegen het einde van het verhaal die mij erg beviel! 

Mijn oprechte ☆☆☆☆☆ sterren gaan naar je uit! 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Het geeft niet – Miranda Hillers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *