Black friday

Hallo iedereen!

Gisteren was het in Amerika Black Friday. Dat is de dag na thankgiving waarbij vele winkels kortingen geven! Zo waren er bij veel winkels in Nederland ook korting, maar boeken deden helaas niet mee! 

Ik heb wel gezien dat boekenkraam mee deed, maar door mijn koopverbod mocht ik niet mee doen! Een vriend moest nog cadeaus halen, heb het laten zien en mocht gelijk een mandje vol gooien en hij maakte een selectie die ik met kerst krijg! Wacht dus al vol smacht!

Waarom een boeken koopverbod? 

Zoals de vele mensen weten heb ik redelijk veel boeken! Ik hou ervan om mezelf te verwennen dus haal geregeld nieuw leesvoer. Nu mag ik tot aan de kerst niks halen alleen in bijzondere gevallen of met een goede reden. Tot nu toe zijn dat 6 boeken geweest die ik gekocht heb! 

Ik krijg een bieb abbo als ik win en als ik verlies moet ik diegene uit eten nemen! 

Gisteren heb ik zelf ook lekker geshopt! 

( heb nog 2 truien voor mezelf en een shirt voor iemand anders gehaald die niet op de  foto staan) 

Hebben jullie nog wat gescoord of gaan jullie nog wat scoren bij degene die het hele weekend korting hebben? 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Black friday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *