Update Nakita’s Library

Lieve volgers,

Voor mij is een moeilijke tijd aangebroken doordat er ziekte heerst, ik mij ook niet zelf doe en er veel herinneren boven komen. Ik heb het altijd wel druk in December en ben altijd wel wat grieperig door het weer dat zo snel omslaat. Daarom ben ik zelf wat minder actief jammer genoeg.

Adventkalender

Ik heb nog een paar leuke verrassingen in petto en zal daarom niet iedere dag meer posten zoals jullie al gemerkt hebben , sorry. Ik voel mij erg vermoeid en doe erg mijn best om alles op te pakken. Mijn lichaam zit er een beetje door heen en op het moment heb ik ook erg lusteloze momenten. Ik lees tussendoor wel boeken, alleen niet zo veel als ik zou willen jammer genoeg….

Recensies

Iedere week komt er een kort verhaal online. Ik lees daarnaast nog wat leuke boeken al is soms mijn concentratie ver te zoeken en slaap ik veel.

School

Ik ben nu bezig om alles af te ronden zodat ik na de vakantie gelijk kan doorpakken en examens kan gaan doen. In februari kan ik hopelijk gelijk met stage beginnen zodat ik in April kan beginnen met vast werk zoeken. Ik wil graag een jaar er tussen uit om te gaan werken zodat ik kan sparen en dan door pakken met een nieuwe opleiding als daar de gelegenheid voor is.

Ik zal proberen om actief te blijven, maar soms gaat het lastig doordat mijn lichaam en geest niet mee werken. Ik breng jullie op de hoogte want dat vind ik wel zo netjes ♡♡

loves,

Nakita’s Library

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Update Nakita’s Library

  1. Aaaaaw.
    Nooit vergeten dat je de dingen die je doet voor jezelf doet, niet voor een ander. Wat niet kan? Dat kan niet! Belangrijkste is dat je je rust neemt/krijgt zodat je straks weer alles kan doen wat je wil doen en kunt bereiken wat je wil bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *