December

Hallo lieve mensen,

Ik ben weer terug van weggeweest. Er zijn onlangs wel wat ingeplande recensies online gekomen en ik ben vanaf vorig weekend weer begonnen met lezen. Voor mij was de maand December erg hectisch en nu heb ik bijna alles weer “normaal”. Mijn gezondheid is zelf nu ook op de proef, want mijn linkeroor speelt weer met mij waardoor mijn concentratie minder is. Hierdoor slaap ik meer en heb ik sneller hoofdpijn. Concentratie is vaak ook ver weg te vinden terwijl ik over 2 weken alweer examens heb. Waarschijnlijk heb ik binnen een paar maanden daar zelfs nog een operatie voor, maar dat weet ik de 23ste pas.

December

Een drukke maand. Ik heb een Adventkalender bijgehouden waarvan de eerste 5 winnaars bekend zijn, maar van 1 winnaar heb ik pas de gegevens! Deze week zal ik meer winnaars kiezen  en zal ik beginnen met verzenden!!

Boeken

(Eerder verschenen van Miranda :

Dex – Miranda hillers

Blingg-serie deel 1 Het geeft niet – Miranda Hillers)

Blingg-serie deel 2 : breek mijn hart niet – Miranda Hillers

Gevangen Wind – Janine van der hulst veerman

Spring – Eva Moraal

Blingg-serie deel 3 – Vergis je niet -Miranda Hillers

Neem een geit – Claudia de Breij

Twee – Nanna Dillen

In jouw armen – Nanna Dillen

Eindeloos – Chinouk Thijssen

films

Don’t Breathe

Ouija Origin of evil 

Evenementen

Boekenbox unboxing By the Fire van Bookveult

Terug blik naar November vind je hier : November

Bookheul

December, een maand waar ik zelf redelijk weinig gekocht heb en meer gekregen! Sinterklaas en kerst zijn heerlijke dagen, maar de cadeaus zijn altijd een leuke extra!

Mijn Sinterklaas cadeau is deze mooie beeldbox!

Mijn mooie kerst pakket gekregen van mijn vriend! Super blij mee!

Mijn kerst pakket van een goede vriendin van mij! Wij hadden voor elkaar wat leuks gemaakt.Had heel wat te uit te pakken! Zo veel papier.

De stapel is mijn eigen kerstcadeau! De Schaduwkinderen heb ik gekregen van The crime compagnie. Dansen met herinneringen vond ik in de bus zonder enige vermelding. Zusters van de zee heb ik gekregen van de auteur Robin die ze speciaal voor mij gesigneerd heeft!

Mijn eerste secret santa pakketje! Super blij mee!! Let’s read Nerve ♡ ps chocolade was al snel op!

Mijn tweede secret santa pakketje! Er is super veel moeite voor gedaan en dat zie ik! Kan lekker creatief bezig zijn en dat ga ik zeker doen. Alleen jammer dat ik alle 3 de boeken al heb.

Mijn gewonnen boek is na een tijd wachten binnen met als extra een awesome shirt! Dat heeft het wachten wel goed gemaakt Dirk!

Als laatste heb ik de eerste stapel geruild bij de mini bieb, de tweede stapel heb ik gewonnen of gekregen en de laatste stapel heb gekocht voor mezelf! De kookboeken heb ik ook gehad.

& wat lekkere nieuwe badspullen!

Hopelijk hebben jullie leuke dagen gehad!!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “December

  1. Sterkte met je gezondheid en alvast succes met je examens, hoop dat het lukt om er goed voor te kunnen leren.
    Wat een hoop en wat een mooie aanwinsten! Heb je Schaduwliefde al gelezen, wat vond je ervan?
    Van die ene waar je de gegevens van hebt ontvangen, heb je mijn gegevens ontvangen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.