Ijsblauw 1 ~ Het instituut – Lineke Breukel

Specificaties

  • Nederlands
  • ebook/boek (zelf het ebook gelezen)
  • 377 bladzijdes
  • literaire thriller
  • December 2016
  • ISBN13 9789461851796

Beschrijving

Wanneer Eva-Lin Wagner zichzelf in het Amsterdamse Vondelpark vindt, blijkt ze ontdaan van elke herinnering uit haar leven. Zoekend naar haar eigen identiteit, komt ze terecht in een gewelddadige wereld waar de strijd om absolute macht de boventoon voert. Met kunst- en vliegwerk weet ze te overleven, maar naarmate ze dieper doordringt in haar oorspronkelijke verleden, ontdekt ze dat haar nieuwe identiteit op alle fronten botst met de persoonlijkheid die zij denkt te zijn geweest.

Ik lees mijn boeken in de Aldiko lees app 🙂

Voor het lezen

Door ze beschrijving van het boek ben ik erg benieuwd. De eerdere boeken van deze auteur wil ik ook gaan lezen. De cover is mooi en ik ben benieuwd waar het ijsblauw voor staat. De cover viel mij zeker op en ik zou hem gelijk oppakken! Ik verwacht een boek met spanning, moordzaken en veel actie. Hopelijk komt er ook liefde aan te pas!

Ik ben een levend mens, ookal kom ik niet uit een vrouwenlichaam.

Tijdens het lezen

Ik vind het boek heerlijk lezen. Ik kan wel zo uit het boek stappen aangezien sommige delen net wat minder spanningen hebben. Soms is het een kat en muis spel waarbij ik aan Tom en Jerry moet denken. Net als hun is het soms erg voorspelbaar en zit je echt zo van ik wist het! Ondanks dat ben ik erg benieuwd naar de rest, want wat gaat er gebeuren? Hoe diep zullen ze gaan en wat is goed en fout als je je zo goed als niks herinnert?

IJskoude sterren in een ijskoude wereld…

Conclusie

Een super spannend boek met een grote tint spanning. Het leven van de toekomst zit hier in dit boek, clonen kan, leven buiten de vrouwelijke baarmoeder kan nagebootst worden en de wereld gaat vooruit, maar dat gaat niet gespaard zonder de drama. Ik kijk erg uit naar deel 2 en ik ben erg benieuwd wat voor dingen er zullen gebeuren! Nog meer spanning en ook hopelijk blijvende spanning, want soms vond ik het matig, maar toch wou ik door lezen!

De verdiende ☆☆☆☆, doordat het verhaal uniek is opgebouwd en ik nog niks over dit onderwerp heb gezien. Het nodige geweld kwam er aan te pas en dat is een element die ik zoek : liefde en actie om het tot een prachtig geheel te maken.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.