Daar zijn vrienden voor – Suzanne Peters

Ik wil graag Suzanne Peters & haar uitgever Ellessy bedanken om het feit dat ik dit boek mag recenseren. Ik heb eerder boeken van haar mogen lezen zoals Exit USA & getekend.

Specificaties

  • Nederlands
  • Boek/ebook (zelf het  ebook gelezen)
  • 233 bladzijdes
  • December 2016
  • Feelgood roman

Beschrijving
Beste vriendinnen Dionne en Emma kennen elkaar al vanaf de basisschool. Ondanks hun verschillende levens praten ze regelmatig bij met een wijntje. Hun grootste geheimen verzwijgen ze echter voor elkaar. Zo weet Emma niet dat Dionne bang is voor het stuklopen van haar huwelijk. Dionne weet niet dat Emma zich alleen maar voordoet als de happy single, terwijl ze snakt naar een relatie en tot over haar oren verliefd is op haar (getrouwde) baas. Intussen benijden ze elkaars levens. Hoe groen is het gras aan de overkant?

Voor het lezen 
Ik ben benieuwd hoe de vriendschap na alle jaren nog is. Hoe zal het zijn als je verliefd bent op je baas en je dat constant geheim wil houden? Huwelijksproblemen zijn altijd moeilijk, maar hoe gaat het met Dionne? Hoe is het zo ver gekomen? Vertellen ze het tegen elkaar als het zo ver is? Allemaal vragen die mij nu tussendoor bezig houden!
Tijdens het lezen 
Ik weet hoe moeilijk het is om dingen achter te houden om andere te beschermen. Je wilt waken over je geliefden, maar wat als zelfs jij niet kan helpen. Wat als andere er ook last van gaan krijgen en jij het probeert te onderdrukken.
Beide zitten ze in een situatie die niet prettig is. Beide denken ze dat ze gelukkig zijn en willen ze het leven van de ander. Schijn bedriegt en dat lees je terug…..

Dit verhaal laat mij aan mijn eigen vriendschap denken met Charissa ♡
Conclusie
Ik heb erg genoten van het verhaal ondanks dat ik soms geen zin had in de drama. Het is een verhaal waarin vertrouwen, vriendschap en gespreksstof een hoofdrol spelen. De les in dit boek is leven naar wat je hart je vertelt ookal is het moeilijk!
De verdiende ☆☆☆☆ 1/2 ster voor de nieuwste topper van Suzanne!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *