Spaans bloed – Felicita Vos

Voor samenlezenisleuker.wordpress.com mag ik mee doen aan een leuke leesclub! Super bedankt, maar ook de uitgeverij bedankt!

Specificaties

  • Nederlands
  • Boek/ebook (zelf het ebook gelezen)
  • 9 maart 2017
  • literaire roman

Beschrijving
Sommige familieschandalen kunnen beter geheim blijven…

Livia is net partner geworden van een prestigieus architectenbureau als een raadselachtig telefoontje uit Madrid haar zorgvuldig opgebouwde leven ontwricht. Haar tante Pilar, die ze al jaren dood waande, is ernstig ziek en wil haar laatste dagen met Livia doorbrengen. Ze had zich heilig voorgenomen geen voet meer op Spaanse bodem te zetten, maar besluit nu toch na achttien jaar terug te gaan naar haar kleurrijke familie.
Vanaf dat moment neemt Livia’s leven een wending die ze niet had kunnen voorzien. In het huis van haar jeugd doet ze schokkende ontdekkingen over het verleden. Ogenschijnlijk onschuldige familieleden lijken een rol te spelen in een kwaadaardig complot. Maar de onthutsende waarheid die uiteindelijk aan het licht komt, overstijgt alles.
Spaans bloed is een aangrijpende, magische roman over een meisje dat ten prooi viel aan ultiem verraad en zich daar bewonderenswaardig aan ontworstelde. 

Voor het lezen
Ik ben erg benieuwd naar wat hun te verbergen hebben. Wat is er zo erg dat als je terug keert omhoog komt? Dingen uit het verleden zijn altijd moeilijk, maar in welke richting moet ik denken. Ik ben erg benieuwd en hoop dat het snel en makkelijk leest!
Tijdens het lezen 
Het duurde even voor ik in het verhaal kwam door de langzame opstart. Naarmate je meer leest wil je ook meer ontdekken! Je gaat mee in het hoofd van de hoofdpersoon en ziet dingen die uit onverwachte hoek komen. Zeker een leuk boek als je van spanning houd, al moet je eerst wel wat geduld hebben!  ☆☆☆☆ voor dit verhaal!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *