Catssactuary ~ Susan

Ik ben erg vereerd dat ik als 2e, nog voor haar eigen moeder dit boek heb mogen lezen en haar heb kunnen helpen met iets kleins als het even doorlezen en gelijk recenseren voor mijn lieve lezers.
Ik sta erg achter dit boek, omdat het met een doel is geschreven en recht uit haar hart. Ze zorgt super goed voor haar dieren en iedere dag opnieuw is ze uren met ze bezig om ze gerust te stellen. 

Specificaties

  • Nederlands
  • 190 bladzijdes
  • Juni 2017
  • ibsn : 9789048441563
  • Uitgeverij Free Musteteers
  • lifestyle & vrije tijd

Beschrijving

Mijn portomonee is leeg,maar mijn hart is gevuld.  Op sommige dagen lijkt alles goed te gaan. Weer andere dagen zijn je ogen gevuld met tranen wakend bij een van mijn dieren.

Dan staat de hemel in vuur en vlam en opent haar deuren zodat je dierbare kat aan zijn laatste reis kan beginnen. De ene keer rouwt je hart, de andere keer vult je hart zich met warmte en vreugde als de kat de eerste keer spint of een rare blije bui heeft. Even een lang weekend weggaan is er niet meer bij. Je past je leven aan aan dat van je dieren. En je krijgt er zo veel voor terug wat niet in woorden uit te drukken is. Ik had nooit gedacht dat ik ooit een groep katten onder mijn hoede zou krijgen. Mijn eigen Sanctuary.


Voor het lezen 

Ik ben erg benieuwd naar haar verhaal achter de katten. Ik zie veel foto’s voorbij komen van haar lieve dieren en iedere keer smelt ik. Als ik mijn eigen huis heb neem ik ook een kat, dat is een ding wat zeker is. Ik ben dol op dieren, voor honden heb ik te weinig tijd, maar een kat is op zichzelf en daar kan je ook mee knuffelen en communiceren. Ik ga achteruitgezakt zitten in de kussen en onder mijn dekens en geniet van dit mooie verhaal!

 Als je een dier uit de hel of het asiel een huisje geeft met liefde, verandert de wereld met veel dierenleed niet. Maar het verandert wel het leven van een dier. Een dier dat de kans krijgt op een liefdevol huis. Iets wat eigenlijk normaal moet zijn, maar voor vele dieren niet zo is. Elk dier verdient een huisje, maar niet elk huisje verdient een dier.

Tijdens het lezen

Het boek is erg mooi om te lezen. Er ligt veel persoonlijkheid in aangezien het over haar leven gaat en het is erg boeiend om te lezen. Ik heb vaak foto’s van de katten gezien, je ziet nu de verhalen achter de foto’s wat erg mooi is!

Als de dieren uitgespeeld zijn, hun buik vol hebben en in dromenland zijn, zijn wij in een fantasy wereld.

Dit is susie haar 3de boek. Eerder schreef ze 2 fantasy boeken.

Conclusie

Een prachtig boek die je echt moet lezen als je van dieren houd. Aan de ene kant wil je het boek echt lezen, omdat het zo mooi is. Aan de andere kant wil je het niet lezen, want het boek gaat je dierenhart breken. Er zijn verhalen over mishandeling en andere dingen waardoor je denkt neee neee! Het is zo niet leuk om verhalen te lezen waarin dieren gepijnigd worden, want ze kunnen er niks aan doen, niks zeggen.

Ik schrijf ook graag en heb twee fantasy young adult boeken geschreven, genaamd Sanctuary en Tijdloos. Tijdloos is in juni 2016 uitgekomen. Een plaatselijke krant heeft een hele pagina gewijd aan mijn boeken, katten en leven. Storm, onze veertiende kat, is zo bij ons gekomen.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *