Blogtour N22- Joyce Roele

Vandaag is het de taak aan mij om de recensie online te gooien voor N22!

Specificaties

  • Nederlands
  • 317 bladzijdes
  • april 2017
  • ISBN13: 9789492115232
  • Godijn publishing
  • young adult

Beschrijving
Kate beschikt over een helende eigenschap en wordt daardoor al twee jaar lang, door de overheid, opgesloten. De overlevingsregels die zij van haar moeder heeft meegekregen, houden haar in leven, maar zorgen er ook voor dat ze van binnen langzaam wegkwijnt. Ze heeft de hoop opgegeven om ooit nog vrij te zijn en wanneer zij wordt overgeplaatst naar laboratorium Mentha verwacht zij niet lang meer te leven. Een onverwachte ontmoeting zorgt voor een verrassende wending in haar anders zo eentonige bestaan.

Alexander en Lena zijn op zoek naar hun beste vriendin Kate. Alexander is er van overtuigd dat het zijn schuld is dat de gave van Kate is ontdekt en hij zet alles op alles om haar te bevrijden. De zoektocht zit vol gevaren en keuzes die ze nooit verwacht hadden te hoeven maken.

Is het laboratorium het eindstation voor Kate? Of weet zij met behulp van haar vrienden te ontsnappen uit deze nachtmerrie?

Voor het lezen
Toen Nienke Pool mij benaderde of ik mee wou doen met de blogtour van N22 zei ik gelijk ja! Een boek dat mij erg aanspreekt. Ik ben benieuwd naar het avontuur dat ze zullen mee maken.
Wat zullen ze allemaal met haar doen om te ontdekken hoever zij haar krachten heeft.
Tijdens het lezen
Het verhaal begint spannend. Je ziet hoe ze haar uittesten en hoe zij geworden is in 2 jaar. Je ziet momenten van haar verleden. Het is mooi, vooral strijdvaardig om te zien dat nadat ze de hoop had opgegeven toch nog door gaat als ze alleen al een vingertje krijgt om best te pakken.
Conclusie
Een verhaal vol strijd, raadsels en vooral motivatie. Een van mijn standpunten is : Al zie je het licht niet meer, ergens schijnt de zon. Als je zelf wilt kan je er bij!
Het is prachtig om te zien dat ze samen de strijd aan gaan om alles recht te zetten en andere te beschermen! Het verhaal las aardig snel waardoor ik het in zo een 3 dagen uit las. Voor een topper met ☆☆☆☆.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *