Verwoest – Margje Woodrow


Specificaties

  • Nederlands 
  • 272 bladzijdes
  • Feb 2017
  • 9789026142949 *

    ISBN13 

  • Young adult

Beschrijving
 Verwoest’ is een huiveringwekkende jeugdthriller van Margje Woodrow, voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Nu met politie niet betreden-elastiek. Wanneer Juul het graf van haar broer Milan bezoekt, doet ze een schokkende ontdekking: DOEN + DURVEN = WAARHEID staat er in de aarde gekerfd. Niet veel later ontvangt ze een boodschap: in ruil voor de waarheid over Milans dood krijgt ze een ‘dare’. Juul besluit de uitdaging aan te gaan; ze móét weten wat haar broer is overkomen. Maar dan volgen de ‘dares’ zich in moordend tempo op en ze zetten Juul helemaal klem. Wie is de persoon die haar uitdaagt? En lukt het Juul om de waarheid te achterhalen?

Voor het lezen
Ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Zeker het durven en doen is waarheid. Zal ze achter de waarheid komen over haar broer en zo ja tegen welke prijs? Hoe ver zal ze gaan? 
Tijdens het lezen
Het verhaal leest erg snel. Ik moet er wel bij zeggen dat ik in een lekkere leesstemming zit. Ik lees aardig door door de opbouwende spanning.

“Durf + Doen = Waarheid”

Bovenstaande som houd mij heel het verhaal al bezig. Iedere keer moet ze iets doen voor antwoorden, de ene keer nog meer bizar dan de vorige keer!
Wat voor opdrachten krijgt ze allemaal? Waarom moet ze dit doen? Wat kan er gebeurt zijn? Deze vragen houden mij bezig, zo erg dat ik zo graag meer wil lezen!
Conclusie
Dit verhaal was een heerlijk tussendoortje! Spanning is zeker te vinden in dit boek en als je van puzzelen houd is het ook zeker een aanrader!

“Ik kan ook je moeder nog gekker maken dan ze als is.”

Je ziet het verhaal door 2 kanten, het verhaal van de hoofdpersoon en van de dader. De woorden van de dader staan in een mooie spotlicht aangezien alles draait om zijn show! The show must go on!
Voor deze show geef ik ☆☆☆☆. Een heerlijk boek voor tussendoor om even in weg te dromen, maar door de spanning blijf je nadenken.
De schrijfstyle is super fijn en het lettertype heerlijk. Het leest net zo snel weg als een warm mes die door de boter snijd.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *