Chaos & Structure ~ Marielle Brouwer

Vandaag is het tijd om de recensie te delen van deel 1. Het is een boek die al een tijdje ligt, maar ik heb wat liefde en genot nodig. Dit boek trok mij daarom aan.

Specificaties

  • Nederlands 
  • 302 bladzijdes
  • April 2017
  • IBSN13 : 9789082663006
  • Feelgood roman/ New Adult

Beschrijving
Na een foute avond vol drank wordt Lily wakker naast Eindhovens lokale popidool Mika. Ze heeft een hekel aan de populaire band, die denken dat ze alles maar kunnen krijgen.
Maar als Mika haar maar niet met rust laat en ze hem beter leert kennen, is hij misschien niet zo verschrikkelijk als ze denkt.
Misschien kampt hij zelfs wel met soortgelijke problemen als zijzelf. En hij? Wat vindt hij van haar?
Chaos & structure is het eerste deel
in deze serie over de band Structure

Voor het lezen
 Na aardig wat New Adult boeken ben ik ook benieuwd geworden naar deze. Met dit warme en tussendoor regenachtige weer heb ik wel zin in een lekker verhaal met liefde en meer. 
Ik ben benieuwd naar of Lily haar vooroordelen weg kan halen. Zal ze toch vallen voor charmes in plaats van status? Zal ze een weg kunnen vinden met Mika?

Ik grijp hardnekkig haar armen vast, druk mijn vingers erin. ‘Nee, het gaat je niks aan.’ Mijn stem slaat over.

Tijdens het lezen
Wat een heerlijk verhaal. Lekker dromerig, zweverig en vooral om van te genieten. Het is een lekker koppel, beide met de benodigde meegemaakt dingen in het leven. Voor mij is dat totaal niet raar, want iedereen heeft toch iets?
Beide zijn onzeker. Ze verbergen zich achter een masker die gevormd word een camera of een gitaar. Beide zitten ze in een mooie wereld van muziek of fotografie.
Beide werelden laten zien dat je emotie moet hebben. Je moet je kunnen inleven. Foto’s vertellen een heel verhaal maar de tederheid van muziek ook.
Ik ben benieuwd naar meer maar binnen een dag heb ik al zeker de helft van het boek verslonden. Het leest lekker vloeiend en het draaien, wat sommige mensen vervelend vind vind ik juist heerlijk want voor ieder mens is jezelf bloot geven (letterlijk en figuurlijk) moeilijk?!

Conclusie
Wat is er gebeurt? Zeg me niet dat dit voor nu het einde is! Deel 2 schiet op! Het mag niet niet zo!! Ze zijn beide meer waard en ze zijn zo leuk zoooo leuk.
Dit boek heeft echt een goede titel. De chaos klopt zeker en mijn hoofd heeft een enorme kater opgelopen weetje. Ik zit nog net niet te huilen in de hoek van mijn bed dat dit niet eerlijk is. Dat dit niet zo hoort te zijn. Waarom ohh waarom hebben jullie dit beeld?!
Geniet geniet van het leven. Het is al zo kort en de spanning is ook ver te zoeken dus zoek het op!
Een dikke ☆☆☆☆☆, daar kan ik niet omheen. Nu ga ik verder met tegen mijn kussen aanslaan dat de wereld niet eerlijk is. Dankjewel Marielle voor deze late rot avond waarbij de wereld niet eerlijk is!!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *