Ik ga naar Comic Con en neem jullie mee!

Vandaag komt er een bericht online die ik met veel plezier heb geschreven. Vorig jaar ben ik dankzij mijn vriendin en blogcollega The bookbabe naar comic con. Deze keer is het niet in Rotterdam, maar in Amsterdam.
In Amsterdam is het een stuk groter en internationaler en ik ben zeker benieuwd naar dit avontuur waar ik samen met Ik hou van horror fantasy en spanning (Tazzy) zal induiken!
b6caaa8dd19464526db1944840c0a124

Laten we beginnen met wat praktsche informatie en dat is waar je de website en de facebook pagina kan vinden van Comic Con. Daar vind je alle info die je nodig heb en zo niet kan je altijd contact opnemen.
Website :
http://www.comiccon-europe.com/nl/amsterdam
Facebookpagina:
https://m.facebook.com/ComicConventionAmsterdam/
 Mijn verwachtingen 
Ik ben naar comic con in Rotterdam Ahoy geweest en van vele hoor ik. “Vind je dit al gaaf ga dan naar die van Amsterdam!” Dit keer ga ik de raad zeker opvolgen. 
Ik ga zeker naar comic con om lekker een keer wat anders aan te doen, andere mensen te leren kennen en zeker om auteurs te meeten en te shoppen!
Ze hebben van Marvel tot Disney tot draken en meer! Ook komen er auteurs en schrijvers langs. Zeker de moeite waard om te doen en in Rotterdam was het al heerlijk om op te snuiven, in de hoofdstad nog meer! 

 Ik hoop nog vele leuke foto’s te maken met cosplays, maar vooral om te genieten en sfeer op te snuiven!

Vorige keer was dit de buit ( de boeken had ik al, dus laten signeren. Ik ben benieuwd wat ik hier ga scoren!
Wie zie ik daar allemaal? Meeten lijkt mij altijd super! 
Groetjes, 
Nakita’s library

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *