Liefde, lust en andere ongemakken – Erik le Romancier

Het nieuwe jaar is begonnen! Ik wil het jaar aftrappen met een liefdesverhaal die ik gelezen heb. Is het cliché liefde of is het toch anders dan anders? Ik wens iedereen veel liefde, geluk en goede gezondheid!!

Specificaties

  • Nederlands
  • 253 bladzijdes ( ebook 129)
  • Juni 2017
  • IBSN13 : 9789082261684
  • Roman

Beschrijving
Vier vriendinnen strijden voor geluk en zijn onlosmakelijk verbonden.
Het lot bracht hen samen, waar ze van elkaar getuige zijn van soms hartverscheurende drama’s en onzekerheden.

Ontmoet Jeanine: mooi, jong, geslaagd en succesvol. Ze heeft het allemaal, behalve de liefde waarnaar ze hunkert. Kiest ze voor haar leidinggevende Victor? Voor badboy Samuel? Of toch voor Pelle, haar ex? Haar queeste naar liefde wordt voor Jeanine een ontdekkingsreis vol verrassingen, emoties, erotiek en bizarre wendingen. Loopt ze blind het ravijn in? Raakt ze de weg kwijt door de intriges van de sinistere Messaline de Beaumont?

Of blijft ze overeind dankzij haar hartsvriendinnen:
Mireille, lief en grappig, maar chronisch onzeker over haar uiterlijk. Leert ze van zichzelf houden? Of maakt ze een drastische keuze voor zichzelf?
Florine, gezegend met een verguld leven maar haar onvervulde kinderwens drijft haar tot wanhoopsdaden en buitenechtelijke seks. Zet ze hiermee alles op het spel?

Velma, robuust en nuchter. Zij wordt na jaren opeens onverwacht geconfronteerd met haar terminale zieke hippiemoeder. Laat ze haar toe in haar hart en leven?

Vier hartsvriendinnen. Vier levens vol intriges, seks en bizarre maar ook ontroerende ervaringen.
Voor het lezen
Ik ben erg benieuwd naar dit boek aangezien het New adult mij steeds meer bevalt. Ik ben benieuwd naar wat de dames meemaken, maar vooral naar hun avonturen. 
Hoe maken ze er een geheel van ondanks dat ze allemaal hun onzekerheden hebben?
Tijdens het lezen
Je word puur bevredigd. Het ene moment voelt het alsof je een kasteel binnen wandeld en regeert, maar het andere moment voel je je als een straatkat die moet vechten om een stukje vlees. 
Het zijn veel personages, veel verhalen en van lieve schattige speelse dingen tot hardnekkige diepe verhalen. Van liefde tot haat tot jaloezie. 
Er is een gun factor, niet iedereen heeft die. Dat is duidelijk terug te lezen. Van haat tot trouwheid tot verbazing. 

Ik weet het zeker, ik voel het gewoon, de liefde keert voorzichtig weer terug in mijn leven. Het gaat weer de goede kant op.

Conclusie
Een verhaal die je meesleurt in zowel gruwelijke fantasie als een prikkelende bevrediging tijdens deze koude dagen. 
Het is een verhaal dat mij onderweg zelfs bezig hield waardoor ik zelfs in het openbaar vervoer ging lezen. Het enigste echte iritatie puntje wat ik had ervarem was het feit dat er soms teveel dingen werden opgesomd in een zin. Dat er soms echt cliché stukjes in staan, maar dat heeft ieder boek wel toch?! 
Een lekker tussendoortje om je te verwarmen naar een ander boek. Een klein snackje van maar 129 bladzijdes, die je zo verslonden hebt. ☆☆☆☆, voor dit verwarmende verhaal. Absoluut een aanrader voor mensen die wat anders willen dan zoetsappige verhalen. 

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *