Celtica publishing

Zondag ging ik naar comic con Utrecht. Ik zit al typend in de trein. Ik ga deze maand Celtica wat extra in het licht zetten, want voor mij is halverwege de maand hopelijk de chaos voorbij. Dat ga ik doen door een paar vragen te stellen aan de auteurs, maar eerst ga ik jullie meer vertellen over de uitgever.

CELTICA’S VISIE

Dromen vangen, vastleggen en delen met de wereld: niets is onmogelijk!

Ik help je los te breken uit de saaiheid van het dagelijkse leven. Ik geloof dat door te dromen en fantasie te beleven jouw creativiteit ontwaakt. De wereld heeft dringend behoefte aan creatieve mensen.

Heb jij een droom die je met mij en de rest van de wereld wil delen? Laten we er dan samen een boek van maken! Ben je nog niet zover? Dan heb ik fantastische verhalen om je te inspireren.

Nieuwsbrief
Je kan je via de website aanmelden voor het maandelijkse magazine met exclusieve previews en nieuws over de auteurs, boeken en uitgevers.
Dat kan door middel Hier de link te klikken.

Mijn eerste belevingen met de uitgever.
Ik had de vriend van de koning in de winkel gevonden. Toen ben ik berder gaan kijken en begon ik zoals vele andere te springen toen ik Patty haar draga duma boeken zag staan!
Ik heb erg gemerkt dat de uitgever goed contact heeft met de auteurs, maar ook met de illustratoren. Ze vormen een hecht team met een concreet besluit.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *