Brave new love (bundel)

Specificaties

  • 300 bladzijdes
  • Dutch adventure publishing
  • IBSN13: 9789492585202
  • Young adult

Beschrijving
Durf jij jezelf te zijn?
Wat als je de krachten van het vuur kunt beheersen, maar wordt gepest omdat je op hetzelfde geslacht valt? Wat als je juist door je handicap een bovennatuurlijke gave hebt? En wat als de enige manier om jezelf te zijn betekent dat je in opstand moet komen tegen alles wat je hebt geleerd?
In de bundel Brave New Love laten tien Nederlandse YA-auteurs met hun verhalen zien dat diversiteit belangrijk is. Dat je mag zijn wie je bent. Dat je daardoor een vleugje magie in je leven kunt toelaten.

Voor het lezen

Het lijkt mij een leuk boek voor tussendoor. Je kan de verhalen per keer lezen voor het slapengaan of lekker op je vrije dag een verhaal tussendoor.

Tijdens het lezen

Een boek verhalen uit de nieuwe tijd. Gender neutraal, want wie ben jij om te oordelen? Pesten, handicap of gaven. Het blijft allemaal onbegrepen, maar dit boek probeert je het te laten begrijpen!

Conclusie

Leuk om tussendoor te lezen. Er zijn verschillende stylen te lezen, verschillende onderwerpen. Dat maakt het boek leuker. Je ziet het nog steeds vaak voorkomen en probeer vooral niet je ogen ervoor te sluiten. Wees vooral blij met jezelf en de andere om je heen ♡

☆☆☆ voor deze tijdse bundel ♡

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *