Godinnenoffer (godinnen serie #3)

image

SPECIFICATIES

Product informatie
Auteur(s):Aimee CarterUitgever:Harlequin Holland
Taal:Nederlands
Afmetingen:23x208x135 mm
Gewicht:341,00 gram
Geschikt voor:15 jaar en ouder
Druk:1ISBN10:9034787621
ISBN13:9789034787620
Categorieën:Young Adults

Flaptekst

Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet. Na het verraad van Ava wordt ze door de jaloerse godin Calliope ontvoerd en negen maanden gevangen gehouden. Calliope heeft het op haar ongeboren kind voorzien – en Kate staat machteloos… Dan bemoeit Kronos zelf zich ermee en plaatst haar voor een verschrikkelijk dilemma. Als Kate zijn geliefde wordt, mag ze haar zoontje houden, maar zal hij evengoed de hele raad, inclusief Henry, ombrengen. Weigert ze, dan zal Kronos álles vernietigen: mensen én goden. Met het lot van de hele wereld in haar hand moet Kate een manier zien te vinden om Kronos te weerstaan. Zelfs als ze daarvoor de hoogste prijs zal moeten betalen

Mijn mening

Toen ik aan het laatste boek begon  zat ik met veel spanning te lezen. Ik was zo benieuwd hoe het af ging lopen! Hoe zal het met Kate gaan? Wat zal Kronos doen? Ik zat met zoveel vragen dat ik er zo snel door heen wou zijn om eindelijk antwoord te kunnen krijgen.

Het laatste boek was het spannendste deel dat ik gelezen heb!

Ik raad de serie zeker aan!

Ik geef het boek ☆ ☆ ☆ ☆, omdat het vol spanning zit en het verhaal heel boeiend is! Het is een schrijfstijl die ik zeker vaker wil lezen!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *