Mockinjay kalender

Ik zat vandaag naar mijn favoriete kalender te staren en begon na te denken.
Waarom deel ik mijn lievelings moment niet met jullie?

Ik hou van de honger spelen sinds ik de film heb gezien met mijn vriendinnen. me vriendin was aan het fangirle toen ze de poster zag en de film leek mij zelf ook leuk!  Nadat we enthousiast de bios uit kwamen vroeg ik welke boeken het waren zodat ik ze kon lezen! In die tijd was lezen niet een hobby maar eerder een verplichting dus ging nu voor het eerst vrijwillig lezen!

Het verhaal is bijzonder en maakte me heel enthousiast over wat er nog meer zou gaan gebeuren. Het verhaal laat je in zien hoe het kan zijn als het land verdeeld is. Iedereen heeft zijn eigen taken, eigen district en geen keuze om over te stappen.

De serie zou ik zeker gaan lezen!!
1. De hongerspelen
2. Vlammen
3 spotgaai
(Extra boek.. het meisje dat in vuur en vlam stond)

image

Ik zal beginnen bij vorige maand

Januari 2015

image

Katniss Everdeen
Katniss komt uit district 12.
Deze foto komt uit mockinjay part 1 tijdens een ontploffing.
Katniss is goed in jagen, want dat deed ze om aan eten te komen.
Ze heeft het jagen van haar vader geleerd.

Februari 2015

image

Haymitch is de begeleider van katniss tijdens het proces van de spelen.
Hij is haar coach en regelt alles wat ze nodig heeft.
Hij komt zelf uit district 12 waar hij in de winnaars rijk woont, omdat hij ooit gewonnen heeft.

Laat me weten wat jullie van mijn idee vinden en wat jullie graag nog meer willen weten. Ik wil het zo veel mogelijk spoiler vrij houden om het niet te verpesten voor mensen die het nog moeten lezen

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *