Liefde in Twin Bridges ( Jacob en June) ~ Debra Eliza Mane

Jacob, ik heb in het vorige boek al een glimp van hem mogen opvangen, maar ben zeker benieuwd naar deze andere cowboy! Yihaaa!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • 300 bladzijdes
  • Mei 2018
  • Dutch venture publishing
  • IBSN13 : 9789492585233
  • Feelgood – cowboy 🤠

Beschrijving
Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Wanneer hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner die zijn ranch wil huren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. De goddelijke Eva Bates speelt namelijk de hoofdrol en zal wekenlang op zijn terrein ronddartelen. Jacob ziet de jacht op haar wel zitten.
Waar hij echter geen rekening mee heeft gehouden is dat June, de auteur van het boek dat verfilmd wordt, ook op de ranch aanwezig is en hem danig in de war brengt. Waarom voelt hij zich zo tot June aangetrokken? Is het medelijden wat hij voor haar voelt omdat ze als een hulpeloos vogeltje in een rolstoel zit, of iets anders?
Als Lucy-Jane vervolgens ook nog voor de deur staat met een klein jongetje aan haar hand weet Jacob niet meer waar hij het zoeken moet. Wie is het die hem helpt met al zijn verwarrende gevoelens?

Als een achtergelaten asielhond was zij de enige die nog braaf wachtte op de komst van een redder in nood. Met een schuin oog volgde ze de cowboy, die veel mooier was dan wettelijk toegestaan. Zijn hoekige kaken, de stoppels die erop groeiden en die ogen die haar een seconde lang bekeken hadden…

Voor het lezen

Jacob heeft mij zeker nieuwsgierig gemaakt naar meer. Duke is een super aardig mens, maar zijn moeder ook! Ze hebben heldere blauwe ogen, ik wil meer weten! Hij werkt als zijn hele leven als een echte cowboy🤠 op de ranch! Ondertussen is het denk ik zijn stekkie geworden, maar liefde zat er nooit in. Altijd was hij maar aan het jagen, maar zal dat nu anders zijn? Na Abby haar verhaal ben ik benieuwd naar meer over deze mysterieuze man.

Ja, en? dacht Jacob. Dacht ze nou echt dat hij haar haar eigen eten liet betalen? Was ze ook Nederlands net als Abby of zo? Hij legde zijn handen op tafel en boog zich naar haar toe. ‘I don’t go Dutch. Ik trakteer.’

Tijdens het lezen

Ughh om gek van te worden, maar zo herkenbaar! Je nooit goed genoeg voelen door een deel van jou. Iets wat jou belemmerd en de ander mee moet dealen, maar kunnen ze dat wel aan?

Er komt een onverwachte twist. Ik vind het zo spannend en zo mooi hoe alles vorm krijgt. Ook is het spannend, dat hele film verhaal op de ranch. Ik ben benieuwd hoe het verder zal verlopen en hoop op ook een goed einde voor Duke! Laat de liefde vloeien Cupido!

Conclusie

Wat een heerlijk boek, wel erg beladen met emoties. Ik moet bekennen dat ik echt overal doorheen ging. De woede van beide, de geborgenheid van zowel de vrouwen als de man. Er waren dingen te voorspellen, maar veel dingen kwamen toch uit onverwachte hoek wat het boek leuker maakt! Heerlijk weer, zeker om alles van onzeker naar zekerder te zien opbouwen!

Absoluut weer de 🌟🌟🌟🌟 voor dit heerlijke boek!

Wel erg aangeraden om het eerdere boek te lezen. Ook blij om meer van Abby en Blake te lezen. Ik ben zo blij met het einde, al had ik die nooit zo kunnen voorspellen toen ik de beschrijving las.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.