Liefde in Twin Bridges ( Abby en Blake) ~ Debra Eliza Mane & Lizzie van den Ham

Deze serie staat al een tijd op mij te wachten, maar het leek mij een serie om meerdere delen te lezen, dus nu deel 3 er is ga ik in een keer door!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • 250 bladzijdes
  • December 2017
  • Dutch venture publishing
  • IBSN13 : 9789492585165
  • Feelgood – cowboy 🤠

Beschrijvin
Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.
Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

Voor het lezen

Dit verhaal zal mij de komende tijd hopelijk warm houden. Ik heb wel zin in een heerlijk verhaal vol liefde, ongemak en eens wat nieuws, cowboys! Hopelijk is het verhaal niet te “Boers” ( hahaha mijn woordgrapje net als dorps )

Ik hoop op een verhaal waar ik bij wil gaan kwijlen, mooie beschrijvingen en vooral veel avontuur.

Abby probeerde uit alle macht niet te blozen. Ze was wel degelijk het huisje uitgevlucht, maar niet vanwege het lawaai. ‘Ja,’ zei ze dus maar. ‘Ik ga een kerstboom halen in de stad. Ik vond een doos versiering, mag ik die gebruiken?’ Jacob grinnikte. ‘Ik wil jou maar wat graag versieren,’ zei hij op zwoele toon en hij keek haar met zijn ijsblauwe ogen verleidelijk aan.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest heerlijk weg. Ik ben blij dat er hierna nog 2 liggen. Ook ik ben onder de charmes gaan bezwijken van Blake. Er gebeuren dingen waarbij je al boos tegen je boek aan het schreeuwen bent, nee niet met diegene praten! Het is de duivel zelf! Of het ongelukje dat je denkt, waarom stop je dat ook daar!

Ik ga snel verder lezen, verder genieten en hopen dat de actie nog hoger komt in het verhaal!

Zijn kaken vertrokken toen zijn mondhoeken nog verder omhoog gingen. ‘Ik zou gek zijn als ik dat niet deed,’ fluisterde hij.

Conclusie

Wat een heerlijk boek! Het is geen boek dat er enorm om heen draait en dat kan ik absoluut waarderen. Soms moest ik zo hard lachen om bepaalde scènes zeker die actie van Duke en Jacob en Jacob en Ian die zo sluw waren en helemaal stuk gingen van het lachen in de stal!

Ik heb vol frustratie gezeten, kon Rens wel vermoorden! Kon absoluut mee voelen met Abby en aan het einde zo blij voor haar!

Dit boek verdient 🌟🌟🌟🌟, ik had graag nog wat meer romantische scènes gezien die uit Abby haar hoofd komen. Wat meer beschrijving willen hebben over hun uiterlijk en soms ook de omgeving.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.