Liefde in Twin Bridges ( Duke en Ian) ~ Debra Eliza Mane

Deel 3 alweer! Stiekem hoop ik dat dit niet het einde zal zijn.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • 240 bladzijdes
  • November 2018
  • Dutch venture publishing
  • IBSN13 : 9789463670913
  • Feelgood – cowboy 🤠,

Beschrijving

Duke woont al haar hele leven in Twin Bridges, Montana en vindt dat ze de touwtjes van haar eigen leven prima in handen heeft. Ze woont met haar familie op Big Hole River Ranch, werkt als kok bij een lokale diner, bemoeit zich met iedereens zaken en loopt op de ranch zo nu en dan haar oude liefde Ian tegen het lijf, die ze strikt op afstand houdt.

Maar als haar broer Jacob zijn vriendin June een aanzoek doet en Ian tijdens het daaropvolgende feest in een dronken bui bekent dat hij nog van Duke houdt, komen er scheurtjes in het masker dat ze al die jaren zo stevig op heeft gehouden. Duke heeft iets meegemaakt waardoor haar hart voor altijd op slot is gegaan en ze wil het voor niemand meer openen – met name niet voor Ian. Want als hij de waarheid zou weten, zou hij haar nooit meer willen zien.
Daar neemt Ian echter geen genoegen mee. Hij wil Duke terugwinnen en weten wat hen jaren geleden uit elkaar heeft gedreven. Als ze toen zoveel van elkaar hielden, verdient hun liefde dan geen tweede kans..?

Voor het lezen

Ik ga gelijk verder in deze heerlijke serie. Ik denk dat ik de serie wel in iets meer dan 2 weken zal weglezen. Ik ben benieuwd of de spanning net zo hoog gehouden worden. Verder wil ik weten waarom Duke zo terug getrokken is en wat er tussen haar en Ian speelt, want dit heen en weer geslinger werkt niet!

Tijdens het lezen

Wat een drama allemaal! Ik wist dat het erg was en ik herken haar problemen, maar come on! Ian is awesome en dat weetje Duke! Accepteer het!

Er zit wel een hele gemene actie in om ze aan het praten te krijgen. Ik moest zowel duivels lachen als de woede voelen van arme Duke en de wanhoop van Ian!

Ze kreeg alle puzzelstukjes niet op hun plek en dat irriteerde haar mateloos.

Conclusie

Wat een verhaal!

Eerst gebeurt er dit, dan pats boem dat. Herinneringen, gevaar, klopjacht en nog veel meer! Voor mij was het soms een beetje te druk! Dat is ook de reden waarom ik er soms even uit moest stappen, maar het heerlijk om te lezen. Zoals we al wisten zou het bij Duke & Ian een stuk moeilijker worden, maar van de ene na andere ramp begint er toch iets van hoop te groeien.

Ik mis net nog een toekomst hoofdstuk of zal er nog een boek komen over Daisy? Ik ben benieuwd hoe het verder gaat na de slotscène!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.