Fallon ( Chicago Syndicate serie 1 ) ~

Toen ik dit boek voorbij zag komen wist ik dat ik hem wou lezen! Liefde, Mafia en persoonlijke ontwikkelingen zitten aardig in mijn straatje!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback/ebook
  • November 2018
  • Dutch venture publishing
  • IBSN13 : 9781386018841
  • Feelgood roman – spanning

Beschrijving

Fallon heeft nooit een masker hoeven dragen om zich anders voor te doen dan ze is. Haar wereld is prachtig: ze is opgegroeid in een warm gezin in Chicago, heeft een mooi diploma behaald en heeft een baan waar ze dol op is. Maar die onschuldige wereld wordt op zijn kop gezet als Luca op haar pad komt.
Luca draagt een masker dat hij nooit af kan zetten. Nooit af mág zetten. Wantrouwen, rivaliteit en geweld beheersen zijn leven. Fallon valt als een blok voor hem omdat zij als enige voorbij zijn façade kan kijken. Zelfs als hij probeert zich anders voor te doen bij haar. Zelfs als haar leven uit elkaar valt en ze niet begrijpt waarom.
Kunnen Fallon en Luca samen hun onzekerheden overwinnen als iedereen om hen heen duistere bedoelingen lijkt te hebben?
Wie kun je vertrouwen als werkelijk iedereen een masker draagt?

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit Mafia verhaal. Het is een duistere wereld met vaak ook zware herinneringen. Er is een reden waarom ze zijn geworden wie ze nu zijn. Klinkt diep hè?

Mensen vormen zich door niet alleen hun omgeving, hun voorbeeld maar ook door zichzelf. Ze maken keuzes die ze willen en denken dat ze goed zijn. Het is moeilijk om soms te kunnen bedenken wat de consequenties ervan kunnen zijn, dus dat masker word uiteindelijk jij in plaats van de persoon die je had willen zijn. Fallon is opgegroeid zonder masker, maar ineens moet ze er een maken, kan ze dat wel?

Het is één grote imperfectie, want perfecte liefde bestaat niet. Maar zouden we zonder het verdriet het intense geluk kunnen ervaren? Liefde zou niet moeten verstikken, maar een eigen ademhaling moeten hebben. En nog belangrijker, zonder vertrouwen is de liefde pijnlijk kwetsbaar en zal het de obstakels in het leven niet doorstaan. Dit alles heeft echter geen enkele betekenis als de liefde op een leugen gebaseerd is. Want in dat geval vervaagt de liefde voordat ze tot bloei kan komen en heeft ze geen enkele kans om te overleven.

Tijdens het lezen

Het verhaal bouwt langzaam op. Je ziet het verhaal vanuit 2 perspectieven, die van Luca en die van Fallon. Je komt terecht in een web van leugens en maskers. Je denkt het te snappen, maar nee er zit een nieuw addertje onder het gras wat je compleet in de war maakt.

Je voelt met beide personages mee en voelt de reacties haarfijn aan. Je snapt de wanhoop van beide kanten, maar soms moet je risico’s nemen, maar niet zonder de nodige gevaren.

Ik ben geneigd om met mijn vingers zijn dikke bos haar te strelen. Zijn welgevormde lippen en zijn diepgroene irissen met kleine, gouden spikkeltjes maken dat ik me tot hem aangetrokken voel. De wereld om me heen vervaagt als hij dichterbij komt. Ik hoor alleen nog onze zware ademhaling en zijn betoverende aftershave omringt me.

Conclusie

Het verhaal is leuk geschreven, maar het is niet altijd even goed te volgen. Tegen het einde aan zit je vast in je eigen web.

Ik raakte soms de weg kwijt waardoor ik in de chaos opgeslokt werd. Om die reden kon ik niet altijd in het verhaal blijven, maar ik bleef wel verlangen naar meer. Om die reden geef ik het 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.