#sweetsixteen ~ Marlies Slegers

Een dun boek die mij al maanden aankijkt. Lees mij! Leeeeees mij! Ook jij bent 16 geweest!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 96 bladzijdes
  • Uitgever Kluitman
  • AEN : 9789020654646
  • Young adult – Social media – levensgebeurtenissen

Beschrijving

#SweetSixteen is een spannende en actuele novelle geschreven door YA­auteur Marlies Slegers. De boeken van Marlies lezen als een trein en ze kent de doelgroep als geen ander!
De 16­jarige Megan Olivera doet het goed als vlogger. Haar vol­gersaantal groeit met de dag. Megan filmt haar leven, haar familie, haar school, haar bijbaantje. #SweetSixteen is een van de populairste vlogs en Instagram­accounts aan het worden en ze krijgt steeds meer sponsors. Haar leven lijkt een enorm feest! Maar na een verkeers ongeluk lijkt er van alles mis te gaan in Megans omgeving. Ze verliest de regie over haar leven en haar volgers lijken steeds vaker te bepalen wat er gaat gebeuren. Megan voelt zich opgejaagd, maar stoppen met vloggen is geen optie…

Voor het lezen

Soms zoek je gewoon een verhaal voor tussendoor. Niet te dik, niet te dun boek.

Iedereen is wel zestien geweest, voor mij was het absoluut een regelrechte hel toen. Gelukkig is dat niet altijd het geval. Als ik over mijn leven zal moeten vloggen, poehhhh ik zou gek worden! Zoveel verplichtingen, zoveel deadlines.

Ik ben benieuwd waarom ze niet kan stoppen met vloggen. Al ja, ik begrijp het zeker. Ik zou nu absoluut niet meer zonder blog kunnen!

Verbaasd kijk ik naar het aantal volgers. Dat schiet omhoog. Ik was van tevoren vang dat het zou dalen, maar niets is minder waar. En de reacties stromen binnen.

Tijdens het lezen

Je ziet absoluut dat ze er plezier in heeft, maar alles heeft zijn keerzijde… Er zijn genoeg dingen die voor druk zorgen, maar dat is niet alles…..

Ik sluit mijn ogen. De kamer draait om me heen.

Conclusie

Ze raakt alles kwijt en er heerst totale chaos. Je weet niet meer wie je bent en wat wel en niet klopt.

Het is een spannend verhaal, die niet alleen de leuke kanten laat zien. Het is echt geschreven. 🌟🌟🌟!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *